Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Hoe voorkom je dat negatieve energie van anderen jou overneemt

Jezelf zijn en blijven, dat is het allermooiste, alleen is het bijna ondoenlijk. De hele dag komen we in aanraking met anderen, hebben we te maken met onze eigen stemmingswisselingen en gevoel speelt ook een rol. Echt altijd jezelf zijn, is een onmogelijke opgave. En het hoeft ook niet altijd. Want meegaan in de positieve energie van een ander, samen lachen, plezier maken, elkaar naar een grotere hoogte brengen, is ook niet jezelf zijn, het is een betere versie van jezelf zijn, op dat moment.

Maar er zijn ook mensen die er juist voor zorgen dat je een mindere versie van jezelf wordt. Die gunnen je iets niet, die leven in een negatieve energie. Vaak pik je ze er snel uit, de manier waarop ze zich presenteren, wekt bij jou bepaalde ergernis op. Je bent vaak blij als ze weer uit je gezichtsveld zijn verdwenen. Dan heb je nog wel even wat hersteltijd nodig, maar dan is hun negatieve energie weer uit je verdwenen.

Ben je zelf nog wat wankel, wat angstig, en blaak je nog niet van het zelfvertrouwen, ben je eerder ontvankelijk om negativiteit van anderen binnen te laten. Je staat er te open voor, je hebt het minder snel door. Je zelfvertrouwen waarschuwt je te laat, je angst houd je tegen, de ander van repliek te dienen. Je blijft langer in het gezelschap van de ander hangen, terwijl je wel iets voelt, maar dat gevoel negeert. Vaak, omdat we lief en aardig gevonden willen worden, voor de ander klaar willen staan. Heel veel redenen waarom we niet tijdig genoeg in de gaten hebben, dat het vertoeven in een bepaald gezelschap niet gezond voor ons is.

Achteraf zien we en voelen we het wel. Bah, ben helemaal leeg, of, ik had helemaal geen zin om te blijven. Ik had beter eerder kunnen vertrekken. Mooi dat je dat inziet, want dat betekent dat je door begint te krijgen dat je negatieve energie van anderen overneemt en je er niet tegen beschermt. Als je dit blijft doen, ben jij jezelf op een gegeven moment helemaal kwijt. Je hebt de energie van een ander overgenomen.

Hoe voorkom je dat negatieve energie van anderen, jou overneemt? Blijf in je kracht staan, blijf in de liefde voor jezelf staan. Dat betekent dat bij elk woord dat een ander naar je uitspreekt, je heel goed luistert of de woorden gemeend zijn of niet. Voel je dat dat niet zo is, weet dan dat negatieve energie van die ander, je aan het overnemen is. Op dat moment lever je liefde in voor jezelf. Dat ervaar je door je gespannen te voelen, je te ergeren, kortaf te worden.

Zodra je liefde voor jezelf inlevert, krijg je er iets negatiefs van een ander voor terug. Dat is een gegeven. Nooit aan twijfelen, jij voelt dat er iets met jou gebeurt, dat je naar beneden haalt. Je voelt je ineens veel minder op je gemak. Dat is een teken, dat jij iets moet doen. Hetzij naar de ander uitspreken dat iets niet goed voelt. Of zeggen, ik ga, dat kan ook. Maar dan blijf je rondlopen met een negatief gevoel en weet je waarom?

De negatieve energie die jij hebt toegelaten, zit nog steeds in je, het houd je bezig, het geeft je bepaalde gevoelens en emoties. Je hebt ze niet uitgesproken naar de ander. Dus houd je het vast. Hoe voorkom je dat negatieve energie van een ander jou overneemt? Luister goed naar je gevoel en als dat iets aangeeft, uit dat naar de ander.

Zodra je dat gaat doen, ik voel mij niet goed hierbij, ik merk dat ik mij irriteer, ik zie dat ik hier niet blij van word, zul je merken dat je de negatieve energie van anderen buiten de deur houdt. Misschien vind je het lastig, want wat is nou precies energie, leg mij dat eens uit. Dan ben je bij een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten aan het juiste adres.

Die weten je haarfijn te vertellen wat energie is, hoe je dat kan raken en in je zelf kan opstapelen en wat het gevolg daarvan is. Chat of bel gerust met ze om voortaan negatieve energie van anderen jou niet meer over te laten nemen en je goede stemming daardoor te laten verdwijnen.

Medium Von

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.