Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Introvert of extravert

Allemaal kennen we de termen introvert en extravert. Er is niet een persoon die of introvert is alleen, of alleen extrovert. We hebben allemaal van beiden wel iets. Alleen zal de een meer neigen naar bijvoorbeeld introvert en de ander meer naar extravert.

Introvert of extravert. Allemaal kennen we de termen introvert en extravert. Er is niet een persoon die of introvert is alleen, of alleen extrovert. We hebben allemaal van beiden wel iets. Alleen zal de een meer neigen naar bijvoorbeeld introvert en de ander meer naar extravert.

Introvert betekent naar binnen zijn gericht, zoeken meer de ruimte voor zichzelf op en de stilte. Extrovert keert zich naar buiten en hebben gezelschap van anderen nodig. Alle twee is goed, het is de manier waarop jijzelf je er het beste bij voelt. En zo zie je dat je de ene keer introvert bent en de andere keer extrovert.

Wel is het zo dat iemand die meer introvert heeft, moeite zal hebben met een extrovert persoon. Want een introvert persoon wil meer de rust in zijn leven bewaken en als iemand in zijn omgeving is, die heel erg druk is, kan dit druk geven aan de introverte persoon. Toch kunnen introverte en extroverte mensen heel goed met elkaar opschieten. Ze kunnen heel veel van elkaar leren, als spiegel voor elkaar zijn.

Het verschil in introvert en extrovert is met name de manier waarop er omgegaan wordt met de buitenwereld. Een introvert persoon is niet verlegen, of minder, deze persoon is anders. Deze persoon gaat anders om met de buitenwereld. Een extravert persoon zal vaker zich tot de buitenwereld richten, die voelt de behoefte zich te laten zien, te profileren en contacten te onderhouden.

Introvert zijn vaak de aarde- en watertypen. Extrovert zijn vaak de vuur- en luchttypen. Het is mooi om van de mensen om je heen te zien welk type zij zijn. Want als je van de ander weet dat die meer introvert is en jij meer extrovert, kun je rekening houden met de ander zijn manier van in het leven staan en andersom.

Een extrovert persoon is niet beter dan een extrovert persoon, beiden zijn even goed. En daar ligt het punt waar we soms met onszelf tegen aanlopen. Iemand die extrovert is, kan zich soms gigantisch storen aan een introvert persoon en andersom ook. We ervaren namelijk bij die ander dat die niet hetzelfde is als we zelf zijn. Dat betekent dat we eigenlijk verwachten dat elk mens hetzelfde is en als die niet zoals jij is, je het als lastig en irritant ervaart.

Het zegt meer over jou, dan over de ander. Je bewust zijn dat ieder mens verschillend is en juist niet is zoals jij, gaat je ruimte geven, anderen op een andere manier te gaan zien en er van te mogen leren en dat bedoel ik dus met de spiegel.

Een extravert persoon die altijd gericht is op de buitenwereld, kan zichzelf snel voorbij lopen. Alles is tenslotte leuk, en het enthousiasme kan deze persoon voor de voeten lopen. Als deze kijkt naar een introvert persoon, die meer gericht is op zichzelf en zo meer de rust bewaakt, dient deze als een spiegel die zegt, neem wat gas terug, je kunt alles wel leuk vinden en alles willen, maar dit gaat ten koste van je gemoedsrust.

En zo zegt een extravert persoon met zijn gedrag tegen een introvert persoon, kom eens een keer mee, anders kun je misschien in eenzaamheid verzanden. Door oog te hebben voor een ander zijn gedrag, komt er meer begrip vorming en verdraagzaamheid. En hebben we dat allemaal niet nodig om fijne relaties te kunnen onderhouden, inclusief de relatie met onszelf.

Ervaar jij bij jezelf dingen die je niet fijn vindt, stoor je je aan anderen hun gedrag? Chat dan eens met een medium of paragnost van mediumsenparagnosten, ze houden je graag een mooie spiegel voor, zodat jij je medemens beter gaat begrijpen en relaties zonder veel strijd er gewoon mogen zijn.

Medium Von
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.