Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Invullen en aannemen zorgt voor verloren vriendschappen

Op volwassen leeftijd zouden we toch moeten weten en er ook naar moeten leven dat niet iedereen ons leuk hoeft te vinden. Dat dat zelf niet eens kan. Maar toch, we trappen er wel elke keer weer in en om die reden hebben we ruzie. Zijn we boos op diegenen die ons links laten liggen. Die ons van social media afgooien zonder opgave van reden.

Je vraagt je soms als medium wel eens af, waarom zien mensen de dingen niet. Waarom maken ze zich zo druk over iemand. Als je je zo druk maakt over een ander zijn gedrag, wat in jouw ogen negatief is, of in jouw ogen niet kan, waarom laat je het dan niet gewoon los?

Als mensen zo vast zitten in woede, eigenlijk de ander haten, dan zien ze niet meer wat ze zelf eigenlijk ook aan het doen zijn. Beiden zitten in een kinderachtige rol en willen hun gelijk halen. Willen niet dat de ander zo mag zijn. Voelen dat de ander hun de macht uit handen neemt en oh wee als dat gebeurt.

Niet iedereen hoeft jou leuk te vinden toch. En het mooie van een mensenleven is, dat we elke dag de kans krijgen mensen tegen te komen, met de een een praatje te maken en elkaar daarna nooit weer zien. Met de ander een gesprek te starten en daarna elkaar wel te blijven zien en wellicht een partner voor het leven kan worden.

Maar wat als we elkaar al iets langer kennen en de ander je begint te irriteren. Als de ander ander gedrag begint te vertonen, of iets doet wat jou niet zint. Dan zijn direct de rapen gaar, staan we op scherp en wordt alles zwart wit. Alsof we in een zwart gat belanden en dat met man en macht tegen willen gaan en maar niet begrijpen waarom die ander zo doet.

Die ander doet zo, omdat die ander zo is. Punt. Jij doet zo, omdat jij zo bent zoals je bent. Feit. Of jullie het juiste doen, daar valt over te twisten. En dat is nou precies wat er gebeurd als twee mensen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Ja maar, dat doe je toch niet. Ik had gewoon behoefte aan rust, dus zocht ik die ander even niet meer op. Moet die dan meteen mij overal verwijderen en rondbazuinen dat ik de vriendschap heb verbroken! Waarom komt ze niet gewoon naar mij toe? Dit is wat veel mensen doen, invullen en aannemen.

En zodra we gaan invullen en aannemen gaat het verkeerd. Dan bedenken we er zelf een heleboel bij, dat ons weghaalt van de kern. De kern is, dat jijzelf iets vergeten bent te melden. Als jij de ander had aangegeven, toen je koos voor het inlassen van een rustperiode, was deze drama er allemaal niet geweest.

Dat het van je vriendin niet netjes is wat er nu gebeurt, dat is ook waar. Hier gaat je vriendin de verkeerde kant op. Die had ook naar jou kunnen communiceren. Je kunnen vragen waarom je zo stil bent ineens.

Het leven is eigenlijk zo simpel, als we de tools die we hebben op een juiste manier zouden inzetten. Je hebt een mond om mee te spreken gekregen. De mens praat veel, te veel, maar vaak niet met diegene waar die nou juist mee zou moeten praten als er iets speelt. En de mens zegt veel, maar houdt zich niet bij de feiten.

Zo ontstaan zo vaak ruzies en breuken tussen mensen die helemaal niet nodig zijn. Als de mens minder zou invullen en aannemen, meer met elkaar in gesprek gaat en feiten zou benoemen, blijven we ruis op de lijn buiten de deur houden.

Medium Von
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.