Is een succesvol leven een fijn leven

Is een succesvol leven een fijn leven. Het leven leven of beleven! Daar zit een groot verschil in. Het leven leven is wat de meesten doen en het streven is succesvol te zijn. Waarbij je je kunt afvragen wat dan een succesvol leven inhoudt.

Is een succesvol leven een fijn leven. Het leven leven of beleven! Daar zit een groot verschil in. Het leven leven is wat de meesten doen en het streven is succesvol te zijn. Waarbij je je kunt afvragen wat dan een succesvol leven inhoudt. Dat is voor iedereen verschillend. Het leven beleven is naast het leven leven, het leven bewust leven. In beleven zit dus iets extra’s verstopt. Namelijk het leven bewust leven, dan beleef je het leven.

Het leven beleven kan dus ook samen met het nastreven van succes. Hoe herken je diegenen die het leven beleven en tevens succesvol zijn? Vaak zijn dat mensen die bekend zijn, waar veel over wordt gesproken in de krant, tijdschriften of zelfs eigen boeken schrijven. Het zijn mensen die ergens in uit blinken, dat kan zijn in muziek, politici, tv presentatoren, schrijvers, dichters. In feite zijn dit ook allemaal mensen zo als jij en ik, en toch hebben zij iets wat wij dan net wellicht weer niet hebben en om die reden staan zij in de kijker.

Is iedereen die bekend is, succesvol? Beleeft diegene die bekend is het leven, of leeft hij zijn leven, zonder bewustzijn om het leven te kunnen beleven? Waar ik naartoe wil is dat bekend zijn, niet ook wil aangeven dat deze mensen het leven beleven, er bewust in staan. Sterker nog, vaak wordt iemand die bekend is geleefd! Er wordt immers iets verwacht van iemand die bekend is en wil hij succesvol blijven, moet er aan de weg worden getimmerd. Anders ben je immers niet meer succesvol. Zo fijn hoeft het leven van een bekend persoon dus eigenlijk helemaal niet te zijn.

Laat we nu eens naar jouw leven kijken. Je bent niet bekend, je hebt een baan, een huis, een partner, kinderen en je leeft je leven. Af en toe heb je wel eens gedachten dat je meer succesvol zou willen zijn, want het woord succesvol heeft iets mystiek in zich. We willen dat graag zijn, omdat we dan denken dat we het in het leven hebben gemaakt. Is dat zo! Hangt het leven af van succes?

Ik ben de mening toegedaan dat het leven helemaal niet afhangt van succes en succesvol zijn. Veel mensen die succesvol zijn, leiden een verschrikkelijk leven en hoe vaak lees je niet dat trieste berichtje dat een bekend persoon zich van het leven heeft beroofd, ondanks alles successen die op zijn of haar naam staan.

Het leven beleven, is zo als het leven voor jou goed is. Met of zonder succes. Als jij voor jezelf het leven leidt wat voor jou goed voelt, is jouw leven al succesvol. Het willen nastreven van succes wordt dan iets wat je buiten jezelf om gaat lopen zoeken, nastreven, omdat het leven succesvol dient te zijn, maar in feite jouw leven juist daardoor een lijdensweg kan worden.

Leef jouw leven, maar wel met bewustzijn. Bewustzijn van het leven, geeft succes. Het geeft jou een gevoel bij alles wat je doet, elke stap die je zet, dat jij successen boekt in je leven. Je leeft een leven vanuit jouw eigenliefde, waarin je heel bewust jouw stappen zet, in jouw tempo, op jouw manier en voor mij is dat het mooist succesvolle leven dat er bestaat. Je bent als mens niet minder en minder succesvol als je naam niet elke dag in de krant staat. Je bent jouw eigen succes.

Zodra je dit principe gaat begrijpen, stop je met nastreven van andermans dromen die in jouw ogen succesvol zijn. Stop je met jezelf gek te maken dat je leven anders moet zijn, dan wat het nu is. Dan begrijp je dat jij ook meetelt, ook al ben je niet bekend. Je telt jouw successen van het leven. Een fijn huis, een lieve partner, geweldige kinderen, een leuke baan waarin jij je goed voelt. En dat is succesvol zijn.

Zit je op dit moment in een dip in je leven? Heb je vragen over jouw toekomst, of de zon weer gaat schijnen en of je ooit succesvol zal zijn in het leven? Chat dan eens met een van de mediums of paragnosten va www.mediumsenparagnosten.nl zij schetsen jouw toekomst, zoals deze voor je ligt, maar zullen je er ook bij vertellen dat jij de verandering bent in jouw eigen leven naar succes. Een succesvol leven kan dus wel degelijk een fijn leven zijn, als het jouw eigen successen zijn, die voor jou belangrijk zijn en niet voor anderen. Behoefte aan een chat met mij? Ik ben er voor je, je vindt mij onder de naam Von. Succesvolle groet en maak iets van jouw leven.