Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Je bloeddruk meten

Je voelt je niet lekker en besluit naar de huisarts te gaan. Een van de dingen die dan bijna altijd gebeuren, is het meten van je bloeddruk.

De huisarts kijkt dan naar de bovendruk en de onderdruk. Als deze binnen de lijnen valt, dan weet jij dat het met je bloeddruk wel goed zit.

Als we de bloeddruk eens doortrekken naar de druk die we in ons leven ervaren, zien we ook een onderdruk en een bovendruk. En is het de bedoeling dat we zelf er voor zorgen dat de druk die op ons afkomt binnen de lijnen houden. Daar hebben we nogal wel eens moeite mee. Bij onderdruk doen we te weinig. Bij bovendruk doen we te veel.

De bloeddruk en de druk van het leven, is weer iets geheel anders dan dat we druk zijn. Zo kent het woord druk ineens meerdere betekenissen. En heeft de bloeddruk weer niets te maken, met hoe druk of je bent. Maar kan het wel zomaar zijn dat je bloeddruk reageert op de druk die jij in jezelf ervaart.

We zullen dus als mens ons bewust er van moeten zijn dat we de druk in ons zelf goed in de gaten moeten houden, door te luisteren naar de signalen die ons lijf ons geeft. En kunnen we ons beter maar niet al te druk over van alles en nog wat maken. Want daar heb jij en je bloeddruk last van.

Hoe bewaak je de druk in en van het leven?
Je bewaakt de druk in en van het leven niet door dagelijks je bloeddruk te meten. Dat zou wel heel handig zijn en weet je waar je aan toe bent. Echter dan maak je gebruik van een hulpmiddel buiten jezelf om. Als mens vinden we dat fijn, dan hoeven we er zelf niet over na te denken of bij stil te staan. Zo werkt het ook bij een ziekte. Is er geen pilletje voor deze kwaal? Want dan ben ik klaar, dan kan ik verder waar ik mee bezig was en ben ik het spook, dat ik misschien wel een tijdje uit de roulatie ben, voor.

Jij zult de druk in je leven moeten bewaken
Je bewaakt de druk in je leven alleen als jij daar zelf op let. Ieder mens weet diep van binnen wat wel en niet goed is voor zichzelf. Waar die zich wel en niet goed bij voelt. Lui zijn op zijn tijd is heel goed. Altijd lui zijn, geeft ook druk. We vinden het alleen ongelooflijk lastig om er bewust van te zijn. Te luisteren naar de signalen en er ook daadwerkelijk iets mee te doen. De houding van een mens is hier niet op gericht en toch, wanneer raken we in paniek? Als onze gezondheid in het gedrang komt. Dan willen we daarna nog wel eens onze gewoontes aanpassen, maar zolang er geen noodzaak is, waarom zou je.

Alles gaat zijn gangetje
En zolang alles zijn gangetje gaat, doen we wat we doen. Tot een moment ons dwingt anders te doen. Dan is de druk te hoog geworden, of te laag. Dan worden we letterlijk tot stilstaan gemaand en daar hebben we grote moeite mee. Want al die afspraken, het gedwongen stil zitten, dat willen we toch echt niet.

Voorkomen is beter dan genezen
Het spreek woord ‘voorkomen is beter dan genezen’ is niet voor niets ooit een keer ontstaan. Zolang de mens leeft, kan het leven als een kip zonder kop. Nergens oplettend en maar doorgaan, totdat hem iets overkomt. Dan vraagt het lichaam om de nodige aandacht en dat vinden we maar heel moeilijk om hier aan toe te willen geven. Hiermee laten we aan onszelf zien, dat de waarde die we aan onszelf geven, vaak niet zo hoog is. Wil jij voorkomen dat je met een te hoge bloeddruk rondloopt? Wil je voorkomen dat de druk in jou te hoog wordt, of juist te laag? Chat dan eens met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Mediums en paragnosten zijn er niet alleen om in je toekomst te kijken. Ze zijn er ook om jou wijsheid over het leven mee te geven. Jouw pad naar de spirituele verlichting te schetsen, zodat mindfullness een onderdeel van je leven gaat uitmaken. Je leert toe te groeien naar eigenliefde en naar aandacht voor jezelf n de juiste druk te bepalen, die voor jou goed is en je bloeddruk zich fijn bij voelt.

Liefdevolle groet, Von medium mediumsnenparagnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.