Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Je eigen waarde zien

dan begrijp je hoe waardevol of je bent en ga je van daaruit handelen. Waar je waarde aan hecht, ben je zuinig op. Je verzorgt het goed, geeft er alle aandacht aan en beschermt het voor tegenspoed. Je wilt het immers niet kwijt en zodra je merkt dat iets of iemand er iets verkeerds mee wilt doen, zorg je er voor dat je dat tegenhoudt.

Je kan zelfs je waardevolle bezittingen verzekeren, dat als er schade aan is, het weer kan worden gerepareerd en mocht je het onverhoopt, ondanks je goede zorgen, kwijtraken, je in staat bent het nieuw aan te schaffen.

Allemaal willen we zo lang mogelijk leven, en het leven zo lang mogelijk in goede gezondheid doorbrengen. We zitten niet op enge ziektes, kwalen, te wachten. We vinden een griep al heel erg lastig en een snee in je vinger kan je al belemmeren alles te doen.

Vanuit dit opzicht, zou je denken dat de mens zichzelf als het kostbaarste bezit ziet. Dat daar geen twijfel uit zou hoeven te bestaan. In de praktijk is dit verre van dat. We zijn vaak de waarde niet. De ene keer door heel slecht te slapen, omdat we niet stilstaan waarom goed slapen noodzakelijk is. Of we stoppen ons lekker vol met junkfood, waardoor organen een grote klap te verwerken krijgen. We kiezen voor verslavingen, als sigaretten, drank, verdovende middelen. Niet stilstaan wat de waarde is van onszelf als mens.

Ditzelfde zien we terug bij diegenen die in een relatie blijft zitten waarbij de partner niet bij je hoort of past, of manipuleert, of je links laat liggen, maar je blijft zitten waar je zit. Niet bewust dat je je waarde weggeeft. Je eigen waarde niet ziet.

Onszelf verzekeren, dat gaat helaas niet. Die verzekering bestaat niet, we zullen zelf onze eigen verantwoordelijkheid hierin moeten pakken. Maar wat als ons dat niet woord meegegeven, hoe moet je het dan weten.

Vaak gaan we onze eigenwaarde pas zien op het moment dat je iets overkomt en dat je in de tussentijd, jezelf aan alle kanten te kort hebt gedaan. Achteraf zien we het dan vaak pas. Het is van belang dat we het vooraf gaan zien, gaan we op een andere manier leven en samenleven. Daar moeten we van doordrongen raken, dat ieder mens zijn eigen waarde gaat leren zien.

Zodra ieder mens er van doordrongen is en dat proces moet starten vanaf moment van geboorte, dat je meekrijgt dat je goed voor jezelf moet zorgen. Dat je stevig in je schoenen staat, dat je altijd zelfredzaam moet zijn, dat je jezelf nooit door een ander moet laten kleineren. Nooit moet blijven zitten in een relatie die ongezond voor je is.

Dat we er van kinds af aan mee opgroeien en handvatten voor aangeboden krijgen, zal de mens dan op een gegeven moment niet heel anders in het leven gaan staan! Zal deze aanpak er niet voor gaan zorgen, dat mensen er voor waken zichzelf over de kop te werken. Blindelings in een relatie te stappen?

Jazeker wel, daar ben ik van overtuigd. Start er vandaag mee, je eigen waarde te gaan zien, dat niets kostbaarder is dan jijzelf, ook je kinderen niet. Want als jij het zelf ziet, ga je er iets mee doen en geef je het je kinderen op de juiste manier mee. Praat hierover met online mediums, online paragnosten die kunnen jou helpen de verandering in gang te zetten. Zodat jij jezelf nooit meer te kort zal doen en je dierbaren om je heen ook niet.

Medium Yvonne
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.