Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Jezelf in de weg zitten

Ik heb nergens zin in, al bij de gedachte alleen al dat ik iets moet gaan doen, nee geen zin. Laat mij maar, elke ochtend mijn bed uit,

ik wil het niet, maar ik moet wel. En al die mensen die de hele dag aan mijn hoofd zeuren, ik ben het beu. Ik hoef en wil niets meer. Laat mij maar. Nee, ik ga vanavond niet mee en kan me niet schelen ook. De dagen gaan zo voorbij en aan je voorbij. Je zit jezelf in de weg, het in de gaten hebben, nog niet.

Ons gedrag is kortaf
We reageren naar anderen kortaf en kriegelig. Alles is je teveel en kost moeite. Je komt niet van de bank, het huishouden versloft en laat niemand bij je in de buurt komen, die krijgt een snauw en als ze doordrammen, de volle laag. Je voelt je ook niet lekker, hoofdpijn, moe, lamlendig, je wilt je bed in, maar dat doe je niet. Je hoofd zit vol tegenstrijdigheden en je lijf heeft er last van. Alle energie om iets te ondernemen is weg.

Het overkomt ons allemaal
Ieder mens overkomt het, dat die zichzelf in de weg zit. Het hoort bij het leven. Een echte aanleiding is er vaak niet voor. We gaan ons dan anders gedragen. De mensen om ons heen hebben het vaak eerder in de gaten, maar zeggen je niet dat je jezelf in de weg zit. Omdat jij als een kort lontje reageert, krijg je eenzelfde reactie terug. Dat heeft dan weer zijn uitwerking op jou en zo blijft de cirkel in stand. Net zo lang, totdat jij zo baalt van je eigen gedrag, dat je langzaam aan weer terugkomt in je oude gedrag. En dan doen we net alsof er niets aan de hand is geweest.

Waarom zitten we onszelf af en toe in de weg?
Hier is een logische verklaring voor. We zijn mens en kunnen af en toe de balans even kwijtraken. Dan kan alles ons even te veel zijn geworden. Of we hebben te veel hooi op ons vork genomen. Of we hebben een zware moeilijke periode achter de rug. Dan zegt het lijf en geest. We gaan even een pas op de plaats doen, dat hebben we nodig om te herstellen. Wat doet de mens, die gaat tegenwerken en zichzelf in de weg zitten. Zich niet er van bewust dat het lijf en zijn geest dit even nodig hebben en er aan toe te geven.

Bewust zijn
Als je je er bewust van zou zijn wat je overkomt, dan geef je er aan toe, dan accepteer je de situatie. Dan geef je jezelf de ruimte en de tijd om juist dan jezelf niet in de weg te zitten. Dan weet je doordat je er bewust van bent, dat je nu even juist heel goed voor jezelf moet en mag zorgen. Zo is de mens best een gek wezen, die zolang hij zichzelf niet goed kent, in zichzelf altijd tegenstrijdigheden zal blijven ervaren en precies andersom zal reageren dan dat hij zou moeten doen.

Je lijf spreekt
Als je in een periode zit dat jezelf in de weg zit, dan geeft je lijf hier signalen voor af. Hoofdpijn, vermoeidheid zijn signalen waar je naar zou moeten luisteren. Kortaf reageren naar een ander, is een signaal waar je iets mee moet. We staan als mens steeds verder verwijderd van onszelf en kennen onszelf niet goed meer. We zijn niet meer een met de natuur. Terwijl het juist zo ongelooflijk natuurlijk is als we juist diegene waar we ons hele leven mee moeten omgaan, wel zouden kennen en alle liefde geven die we in ons hebben. In een periode dat we onszelf in de weg zitten, voelen we ons ver verwijderd van de liefde en ontnemen we onszelf nog meer de liefde.

Leer jezelf kennen
Jezelf kennen en herkennen als er iets mis is, dat zou heel fijn zijn. Je kunt het leren, tenminste als je met jezelf een fijne relatie wilt hebben. Chat hiervoor, om dit te leren gerust eens met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij hebben direct door waar het aan schort, geven je hiervoor antwoorden, waardoor het is ontstaan. Ze zullen je ook geruststellen dat het normaal is, dat een mens zichzelf in de weg zit. Een hele geruststelling. Mediums en paragnosten geven je ook inzichten om te leren luisteren naar de signalen die je lijf en geest aan je afgeven.

Door dit alles te weten en te begrijpen zullen volgende periode van jezelf in de weg zitten, veel korter zijn en geef je er aan toe, dan moet je even niets meer, dan ontmoet je jezelf en dat heeft het medium op www.mediumsenparagnosten.nl jou geleerd.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.