Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Keuzes maken is een kunst

Jezelf pijn doen, dat wil toch niemand en toch gebeurt het aan de lopende band. Dingen doen waar je geen zin in hebt en ze toch maar doet. Je doet jezelf pijn.

Niet eerlijk zijn in het uiten van jouw wensen en wat jij wilt. Je doet jezelf pijn. Blijven zitten in een relatie vanwege de kinderen, je doet jezelf pijn. Zomaar een paar situaties waarin je verzeild bent geraakt en je jezelf pijn doet. Ja maar, ik kan toch tegen mijn baas niet zeggen, dat ik er geen zin in heb. Dan word ik toch ontslagen. Ik kan toch niet zomaar al mijn wensen op tafel gooien, dan verklaren ze mij voor gek! Ik kan de kinderen toch niet in de steek laten, daar moet ik toch voor zorgen! Ja, ik weet wel dat mijn partner vreemd gaat en dat doet me vreselijk pijn, maar de kinderen hé.

Ik kan niet anders, toch!
Ik doe mijzelf dus geen pijn, dat doen anderen. Ik moet wel, zit met handen en voeten gebonden. Geld moet verdiend worden, het huis moet betaald. Waar moet ik heen als ik de stekker uit mijn relatie trek? Ik kan dat niet allemaal betalen en een huis, daar moet ik nog wel zo’n 5 jaar op wachten. Ik doe mijzelf geen pijn, dat doen anderen.

Wie doet wie pijn
Is dit zo, doen anderen dit echt of laat jij het toe, omdat je de keuze maakt, te blijven zitten waar je zit, of tegen je zin in dingen doet, die je niet wilt. Of bang bent de waarheid te spreken en deze maar inslikt, om de goede vrede te bewaren? Anderen doen dit niet, je doet het echt allemaal zelf. Jij maakt namelijk een keuze en aan de hand van je eigen keuzes leef je. Voor die keuzes kun jij niemand aansprakelijk stellen, alleen jezelf. Dat jouw keuzes pijn en verdriet geven, dat jouw keuzes er voor zorgen dat je dingen doet, die jij niet wilt, dat is een gevolg van jouw keuzes.

Er zijn situaties die we niet van de ene op de andere dag kunnen oplossen. Je gaat niet bij je partner weg, door een akkefietje. Je gaat niet bij je baas weg als je een keer iets moet doen wat je niet bevalt. En soms is het zelfs beter de woorden die je zou willen zeggen, tijdelijk in te slikken en het juiste moment af te wachten om ze wel te uiten. Maar toch, zolang als jij je leven laat afhangen van al deze omstandigheden, maak jij de keuze hiervoor en zul je er de consequenties van moeten dragen. Dus als je kiest voor een situatie, kun je op dat moment maar één ding doen, het betse er van maken.

Bewust keuzes maken
Bewust keuzes maken, is een kunst. Keuzes maken doe je voor jezelf. Je zult jezelf dus heel goed moeten kennen, wil je bewuste keuzes kunnen maken. Keuzes moeten altijd als uitgangspunt hebben dat je de verplichting hebt, goed voor jezelf te zorgen. Dat is de eerste vereiste om de juiste keuzes te kunnen maken.

Geen bewuste keuzes kunnen of durven maken, lopen we als vanzelf in een val op volwassen leeftijd. En staan we er geen seconde bij stil dat we zelf ook een keuze hebben en hoe we die moeten maken en waar we die keuze om moeten baseren. Dus sukkelen we door, net zolang totdat er op een gegeven moment een keuze voor ons wordt gemaakt, waar we dan niet blij mee zijn. We zijn gekwetst, we zijn boos, we voelen ons slachtoffer. We hadden een keuze, we hebben hem niet gemaakt.

Wees drama voor in je leven door keuzes te maken
Dit alles had je voor kunnen zijn door zelf keuzes te maken. Maar om dat te kunnen doen, moet je eerst weten dat jij de allerbelangrijkste persoon in je leven bent en laten we dat nu niet meekrijgen, als we klein zijn. Dat we schijnbaar door schade en schande met veel vallen en opstaan en teleurstellingen er pas achter komen, dat we de eerste helft van ons leven aan alles en iedereen hebben gegeven, behalve aan onszelf.

Leer bewust keuzes te maken en laat je hierin begeleiden door een medium of paragnost werkzaam op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij hebben de tools, de antwoorden, de inzichten, de tips om te leren jezelf nooit meer te verloochenen.

Krachtgroet, top medium Von, mediums en paragnosten.nl
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.