Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Kinderen willen gehoord en of gezien worden

Er zijn zoveel kinderen met een hoge gevoeligheid die niet gezien of gehoord worden. Veel kinderen komen in de knel, veel tieners komen in de knel. Het is nog niet te laat voor hun, maar tieners zitten in het stuk, die leeftijd en die kinderen die dan gevoeligheid hebben of misschien die niet die gevoelig hebben maar wel kind zijn,

Er zijn zoveel kinderen met een hoge gevoeligheid die niet gezien of gehoord worden.

Veel kinderen komen in de knel, veel tieners komen in de knel. Het is nog niet te laat voor hun, maar tieners zitten in het stuk, die leeftijd en die kinderen die dan gevoeligheid hebben of misschien die niet die gevoelig hebben maar wel kind zijn, wat hun opdracht is in die levensfase is zichzelf te laten zien. Wij willen hen daarbij helpen. Veel kinderen zijn al verhard. Als je deze kinderen kent, stuur ze de liefdes energie, stuur ze zachte kracht, stuur ze warmte en liefde van het universum, zodat er een klein gaatje komt en wij ze weer aan kunnen raken. Veel kinderen vluchten, vluchten in al die afschuwelijke mogelijkheden om in te vluchten en het is tegelijkertijd niet afschuwelijk omdat het de enige mogelijkheid is om te overleven voor deze kinderen. Juist voor kinderen die in die leeftijd zijn, die er aan toe zijn om zich te laten zien en als je dan niet gezien wordt, …..

Dan verdoof je jezelf dan wil je er even niet meer zijn om de pijn niet te ervaren. Maar vergeet nooit dat ieder zijn eigen weg kiest, ieder die hier op aarde komt, elk kind dat komt, kiest bewust waar die wil zijn, en wat hij door wil maken. Dat is een deel van zijn eigenheid, laat dat bestaan, laat dat zijn. Probeer niet deze, alle kinderen zo te sturen dat ze zichzelf verliezen.
Diep in de aarde worden wij weerspiegeld in de vorm van een enorm kristal. Ik vraag jullie bewuste mensen, die zich bewust zijn van ons, en voor wat onze vrienden hier, zich regelmatig af te stemmen op dit kristal in de aarde, zodat niet alleen vanuit de kosmische kant gewerkt kan worden, maar ook vanuit de aarde energie. Als je je afstemt, kun je het voelen, wat een prachtige stralen omhoog schieten vanuit dit kristal
Er zijn geen voorwaarde natuurlijk, maar om een kind, de ander te kunnen zien in zijn ZIJN, is volledige gelijkwaardigheid, want er bestaat geen verschil, er is geen verschil tussen jullie en ons hier. We zijn elkaars gelijke we zijn elkaars vrienden, we zijn elkaars broeders en zusters, wij zijn jullie en jullie zijn ons, we zijn een geheel. Grote vraag is waarom er dan met kinderen omgegaan wordt, alsof ze niet gelijkwaardig zijn. Of ze worden te hoog neergezet of ze worden veel te laag neergezet. Ze zijn gelijk aan jou en aan mij, ze behoeven zorg, maar zorg is iets anders dan bedekken, verstikken, toedekken en wat nog meer. Zorg komt voort uit zorgvuldigheid. Natuurlijk, iedere ouder, ieder mens heeft zijn weg, zijn leerproces. Wij ook. Toen wij er pas waren als collectief was het erg moeilijk voor ons om volwassenen te bereiken. We konden alleen spreken door de kinderen en die werden vaak niet begrepen. Nu is dat wel mogelijk, maar wij hebben onze weg ook moeten zoeken, zoals ieder ander.
Wil je graag tips en of je hart luchten? Neem gerust contact op met mijn collega’s op de WaarzeggersChat wilt je liever persoonlijk contact? www.paragnost-eddie.nl  

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.