Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Kom je niet vooruit dan is het tijd voor iets nieuws

We hebben allemaal wel een periode in ons leven waarin we niet lekker in ons vel zitten en maar met moeite vooruit komen. We willen wel, en hebben veel plannen, ze komen alleen niet uit de verf, waar moet ik beginnen. Soms heb je het antwoord en wil je er mee aan de slag, dan tuur je vooruit en wederom komt er niets uit je handen.

Als dat zo is, is het nog niet de tijd om datgene wat je wel zou willen, te kunnen realiseren. Dan is accepteren het sleutelwoord. Wat je wel kunt doen, om uit de impasse te komen, iets nieuws. Iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Misschien wel iets waar je een beetje bang en huiverig voor bent, een keer te gaan doen. Als je dat voor elkaar hebt gekregen, zul je zien, dat geeft je zoveel positieve energie, dat de impasse waarin je al lange tijd zat, verdwijnt en je ook ineens weet hoe je de plannen die je in je hoofd al lange tijd hebt, kunt gaan realiseren.

Het klinkt gek, maar juist als je niet vooruit komt, iets gaan doen wat je nog nooit hebt gedaan. Hoeft niet iets groots te zijn, kan bijvoorbeeld eten zijn alleen in een restaurant. Dat kan eng zijn en door je over de angst heen te zetten, zul je zien. Daarna, je hebt het juiste gevoel weer te pakken.

Of een reisje maken, alleen, alles zelf doen, beslissen, gaan, kan ook eng zijn, maar daarna ben je het gevoel van niet vooruit kunnen komen, echt kwijt.

Eigenlijk zegt het leven ook tegen je, als je vastzit, wordt het niet eens tijd voor iets nieuws, wat zullen we samen eens gaan doen. Zullen we er op uit trekken, al gaan we samen maar naar een bos om een fijne wandeling te maken. Dan komen we weer met elkaar in verbinding.

De mens zelf maakt het zich soms best moeilijk, schijnbaar wil die lijden, hebben we dat af en toe nodig en heeft er moeite mee zichzelf uit zijn eigen lijden te halen. Jezelf in de weg zitten, dan kun je naar alles en iedereen kijken en de schuld geven, diegenen die het kan oplossen, zijn we altijd zelf.

Trek de wereld in, en dat hoef je niet letterlijk te nemen. Als je op de bank zit, elke dag weer en je komt niet vooruit, dan is naar buiten gaan ook al de wereld intrekken. Heb je daarbij de juiste houding, dat je vindt dat je het aan jezelf verplicht bent je uit deze impasse te halen, wordt het als vanzelf een gewoonte.

Je leert jezelf er mee kennen, je begint te zien wat jij nodig hebt als mens. Je gaat aan je eigen behoeftes voldoen. Je kunt dan ook genieten van het alleen zijn, je kunt jezelf vermaken, daar heb je niets en anderen dus ook niet, voor nodig.

Lief zijn voor jezelf, dat is de enige taak van de mens en wat hebben we daar eigenlijk een moeite mee. Op de een of andere manier willen we dan niet, of we kunnen het even niet. Dat mag er allemaal zijn, maar als je jezelf in de weg zit, kun je vriendinnen bellen, je partner belagen, daar ligt de oplossing niet.

De oplossing zit in jou. Juist de momenten dat je niet vooruit komt, moet je gaan zien, als de momenten dat jij jezelf heel hard nodig hebt en zul je voor jezelf stappen moeten gaan zetten. Des te meer je dit doet, des te fijner het leven. En wil je er ondersteuning bij? Zoek je heil dan in de spiritualiteit.

In spiritualiteit vind je de zingeving van het leven. Mediums en paragnosten geven je deze graag mee. Een van de betere spirituele hulplijnen is Mediumsenparagnosten.

Medium Yvonne
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.