Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Komt het weer goed! Wanneer is het goed dan

Zolang de focus van de mens ligt op het willen hebben en vergaren van bezit, zie je het allerbelangrijkste van het leven niet. Zal je ook nooit echt gelukkig en tevreden zijn en altijd blijven zoeken en het beter willen hebben. Want wanneer is iets goed.

Er wordt regelmatig door cliënten die een medium of paragnost consulteren, de vraag gesteld, Komt het weer goed! Vanuit hun gezichtsveld gezien een hele logische vraag. Vanuit het gezichtsveld van een medium of paragnost geen logische vraag.

Want de vraag die deze cliënt stelt, daarmee zegt deze cliënt, wanneer bezit ik datgene weer wat ik nu ben kwijtgeraakt en dan hebben we het over de liefde. Want die is nu verdwenen. Die heeft de benen genomen en om die reden ontbreekt het geluk in het leven van deze cliënt en die is daar niet tevreden mee. Het was goed wat er was, moet j je afvragen, want anders was het er nog steeds, maar de vraag luidt dan steevast, wanneer komt het weer goed.

Pas op het moment dat je begrijpt als mens dat er in het leven niets is wat je kunt bezitten, dat het enige is wat je hebt, jezelf is, ga je gelukkig en tevreden zijn. Dan ben je niet meer bezig wanneer iets goed is. Het is goed op het moment dat je het je afvraagt. Dan zie je tevens de liefde in het juiste perspectief. Dan stel je de vraag niet meer, komt het nog goed. Dan weet je dat alles wat er is goed is en de bedoeling is. Dan ga je automatisch heel goed voor jezelf zorgen.

Dat goed voor jezelf zorgen is niet alleen te vinden in gezond eten, drinken, voldoende sporten en slapen. Goed voor jezelf zorgen houdt veel meer in. Je begint jezelf te leren kennen. Op een manier waardoor je weet wat je nodig hebt. Dat je begint in te zien dat jij liefde nodig hebt van anderen, alleen niet meer ten koste van de liefde voor jezelf.

Je begint jezelf te beschermen tegen negatieve energie van een ander. Je hoeft niet zo nodig meer iemand in je leven vast te blijven houden. Die ander mag er zijn als die laat zien dat die er uit eigen vrije beweging wilt zijn en aan jouw leven iets toevoegt. Dan is alles altijd goed en dat geeft zo een fijn gevoel.

Dit alles ontstaat als je de behoefte aan bezit los gaat laten. Het heeft naast het jezelf vinden, zijn en blijven, wat uiteraard fantastisch is, want dat geeft je het gevoel waar je je leven lang al naar op zoek bent geweest, nog een mooi effect. Alles waar je in eerste instantie zoveel belang aan hechtte, en nu niet meer, gaat groeien.

Door jouw eigen persoonlijke groei, groeit de rest allemaal vanzelf mee. Je eigen persoonlijke en spirituele groei geeft je dus nog zoveel meer. Het geeft je groei om je heen. Opdoen van nieuwe mooie en dierbare contacten, financiële groei.

Maar jij gaat hier nu geheel anders mee om. Alles mag er zijn, alles mag komen, je omarmt het met armen open wijd. Zolang het er is, is het goed. Als het verdwijnt, is het ook goed. Door de behoefte aan bezit los te laten, ben je namelijk ook niet meer bezig je af te vragen of iets nog goed komt en wanneer het er dan van komt.

Met andere woorden, de moraal van dit verhaal. Durf jij alles wat je bezit los te laten en dat is iets anders dan achter je laten of afscheid van te nemen. Alles mag er zijn, alles is goed op elk moment en durf jij jezelf te gaan zien als het belangrijkste bezit die van onschatbare waarde is.

Als je dit durft, ben je vrij. Als je zo kunt leven, heb je alles. Als je dit beseft ben je een heel rijk mens. Als je dit tot je laat komen, krijg je alles wat je wenst en leef je altijd goed.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.