Laat de illusie los

Zouden we ooit begrijpen dat alles waar we inzitten waarin we leven en wat we zien voelen en aanraken een illusie is? Dat alles wat we denken en wat we voelen ingegeven wordt en dat we geen meester zijn over onze gedachten omdat we simpelweg gebrainwasht worden?

Zou het zo een groot spel zijn van energieën/entiteiten die de macht hebben over de mensheid zodat ze de mens alles kunnen laten doen wat zij willen zodat ze geen controle meer hebben over hun eigen wil?

De vraag is niet bestaat het, de vraag is hoe kunnen we hieruit loskomen.
Hoe kunnen wij als mens zo vast zitten in overtuigingen en normen en waarden die ons zijn ingegeven door onze ouders en opvoeders en de maatschappij dat wij in die illusie zijn komen te zitten. Het is een groot web van intriges en dit bestaat al eeuwen en eeuwen.

Maar wat mooi is dat we in een tijd zijn belandt waarin alles opeens met ons mee aan het denken is.
Is dat niet vreemd, dat opeens vele dingen aan het licht lijken te komen.
Alles wat ooit onder het tapijt is geschoven komt tevoorschijn.
En het zijn niet de minste dingen die zichtbaar worden.
Koningshuizen die onder de loep worden genomen vanwege losbandigheid, er kan niet meer gezwegen worden alles komt aan het licht.

Zo ook grote multinationals die miljoenen zwijggeld betalen om hun duistere praktijken uit de media te houden. Het volk zal meer en meer te weten komen en tevens zal men merken dat alles wat ooit als normaal werd beschouwd nu bedenkelijk overkomt.
Veel wordt ons onthouden en veel zal men proberen weg te houden van ons de mensen het volk.

Neem nu simpelweg CBD olie de olie die vele mensen kan helpen om van hun pijn af te komen om te helen om je beter te voelen en misschien wel om uiteindelijk kanker te genezen. Dit wordt echt belachelijk gemaakt en zelfs verboden bij wet om het een geneesmiddel te noemen.
Dit en nog vele andere dingen die geboycot worden uit angst dat de machtige Farmaceutische bedrijven niet genoeg winst meer zullen boeken.
Medicijngebruik kan drastisch worden verminderd, voeding kan weer voeding gaan heten omdat het ook echte voedingsmiddelen bevat.
Ik heb nu maar een kleine greep genoemd uit de dingen die ons in de greep houden.

Maar wat belangrijk is dat mensen steeds meer en meer te weten komen en dat alles waar we inzitten dat we daar ook weer uit kunnen komen.
We zijn slaaf van het systeem maar we kunnen er ook uit ontsnappen.
Neem niets meer vanzelfsprekend. Onderzoek dingen, laat je niet gek maken door de media geloof niets zomaar, en eet vooral niet zomaar alles wat in de supermarkten ligt.
Lees de etiketten en kijk vooral wat er in het eten zit.

Alles heeft een reden voor de grootmachten maar wij hoeven niet ziek te worden van alles wat men ons aan wil smeren.
We kunnen uit die illusie stappen we hebben de kracht om voor onszelf te kiezen.
Laten we sterk zijn en de power weer terug pakken. Ondanks we in een 24 uurs economie leven hoeven we er geen slaaf van te zijn. Je leven is je toch meer lief dan dat?

Laat de illusie los dat alles zo zou moeten zijn dat alles zo verder moet gaan en dat we geen zeggenschap hebben over onszelf.
Het zal stap voor stap gaan maar elke beweging is oke en een stap naar bevrijding.
We kunnen het dat weet ik zeker.

Wil je eens praten met mij hierover schroom dan niet om contact op te nemen met mij.

Hartegroet,
Lis