Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Laat mij maar wonen op een onbewoond eiland

Steeds meer mensen hebben gedachten dat ze zichzelf zien zitten op een onbewoond eiland. Waar er geen zorgen zijn, ze eindelijk de rust hebben waar ze zo naar snakken en nodig hebben. De druk van elke dag, het dagelijks leven, de mensen om hun heen en alles wat moet, wordt deze mensen dan echt te veel

Zo stellen regelmatig cliënten een chatvraag op de website van mediums en paragnosten. Ik ben niet gelukkig en tevreden, raak vaak geïrriteerd en heb hier last van. Het liefst vertrek ik naar een onbewoond eiland. Het idee van dat onbewoonde eiland, waar de rust is, waar alle zorgen er niet zullen zijn, is van veel mensen een groot verlangen. Ontsnappen aan het dagelijks leven, maar wel voorbijgaand dat een onbewoond eiland niet je dat zal gaan geven waar je naar op zoek bent.

Want ook op het onbewoonde eiland zullen gedachten er zijn, die jou geen innerlijke rust gunnen. Het is namelijk de bedoeling dat jezelf dat gevoel van het onbewoonde eiland in jezelf gaat voelen. Dan maakt het niet meer uit waar je bent, met wie je bent, wat je doet. Dan ben jij met jezelf in zen en in balans.

Te veel mensen die zich laten leiden door anderen en omstandigheden die zich in hun leven voor doen. Zelfs bang zijn op het moment dat er even minder zorgen zijn. Dan pijn in hun buik ervaren, voor eventueel naderend onheil. Ze zien ergens alweer een donkere bui hangen en ja die zijn er niet op dat onbewoonde eiland, althans dat denken we dan. Die zijn er ook, alleen we idealiseren dat onbewoonde eiland en denken dat dat de ultieme oplossing is om eindelijk dat leven te creëren wat ons in het dagelijks leven niet lukt.

Zolang anderen en omstandigheden jouw leven bepalen, blijf je verlangen naar dat onbewoonde eiland. Zodra jij zelf alleen maar diegenen in je leven toelaat die jij wilt en omstandigheden zelf gaat bepalen, gaat het dagelijks leven aanvoelen als dat onbewoonde eiland.

Maar zeggen de cliënten dan op de chatsite van mediums en paragnosten. Ik ben toch niet diegene die rottigheid uithaalt, dat is mijn partner, dat is een van mijn kinderen. Hoe kan ik dat voor zijn? Hoe kan ik er dan voor zorgen dat ik die omstandigheden naar mijn hand ga zetten?

Een hele terechte vraag van deze cliënten. Als we dan als eerste naar de partner kijken, die in de ogen van diegene die chat rottigheid uithaalt waar de chatter de dupe van is. Waarom blijft deze persoon samen met deze partner? Hiermee zeg ik niet dat je dan direct maar je partner de laan uit moet sturen. Dat hangt van heel veel factoren af. Hoe lang ben je samen, is dit iets wat telkens weer terugkomt. Ziet de partner zelf in waar die mee bezig is. Onbewust maakt een mens afwegingen.

Onbewust geven we onze partner + en – punten. Staat je partner nog bij je in de plus, dan is uit elkaar gaan geen optie. Dan kun je wel gaan bijsturen, met elkaar in gesprek gaan. Aangeven wat zijn manier van in het leven staan doet met jou. Als de ander daar geen boodschap aan heeft, dan komt deze partner vanzelf in de min bij je te staan en dan jezelf de vraag stellen. Waarom blijf ik, als ik telkens meegesleurd wordt in de ellende van een ander.

We zitten vaak zo vastgeroest in datgene wat er is, dat we niet zelf bedenken dat datgene wat er is ook veranderd kan worden. Dat die verandering niet bij een ander ligt, maar altijd bij onszelf.

Creëer een leven waarin jij je voelt dat je op dat heerlijke bewoonde eiland zit, met veel mensen om je heen waar jij het goed mee kunt vinden. Sta realistisch in het leven, dat het leven altijd je iets kan geven waar jij niet direct invloed op hebt, maar je de kracht in je hebt, het op te lossen. En als het niet van jou is, het daar laat waar het hoort en de ander er voor verantwoordelijk is. Zo wordt de druk van het leven al een heel stuk minder en is de behoefte naar dat onbewoonde eiland er ineens veel minder. Online mediums en online paragnosten staan je graag bij in het proces om je leven niet meer afhankelijk te laten zijn van wat je overkomt, maar dat jij zelf bepaalt wat er gebeurt.

Medium Von
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem