Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Liefde zelf doet geen pijn jij doet jezelf pijn

Als we geboren worden weten we nog helemaal niets. Maar als het goed is worden we direct overladen met heel veel liefde en aandacht en ervaren we dat als eerste. En alles wat we ervaren slaan we op in ons systeem en nemen we over en aan. We nemen alles aan wat ons wordt voorgeschoteld. En gaan het doen zoals we het aangeboden krijgen.

We nemen aan dat iets hoort zoals we het hebben gezien, het ons is voorgedaan. We nemen aan dat 1 + 1 maar één uitkomst kent en dat is 2. Als iemand je zou vertellen dat het 3 is, nam je het ook aan. Want je weet niet wat het antwoord is, zolang als het je niet wordt verteld en voorgedaan. Zo zie je dat alles wat jij vanaf geboorte meemaakt, aanneemt alsof het waarheid is. Zo neem je ook aan als er in je omgeving weinig liefde is, dat het zo hoort. Dat neem je voor waarheid aan.

Als je opgroeit in een omgeving waar weinig liefde is, of waar liefde onvoldoende zichtbaar is, of misschien te veel liefde is, en te beschermend met je wordt omgegaan, dan neem je dat over. Dat is jouw waarheid, je weet niet beter dan dat dit het is.

Wanneer is er sprake van te weinig liefde? Daar is geen eensluidend antwoord op, want iedereen heeft andere behoeftes. Iedereen ervaart de dingen anders. Je komt er pas op latere leeftijd achter dat er sprake is geweest van te weinig liefde of van een op een verkeerde manier aangeboden zijn. Als je ouders streng zijn, je vaak terecht wijzen en je alleen maar hoort wat je verkeerd doet of fout, dan kunnen ze je nog zo veel liefde geven, voor jou voelt het niet als liefde, dat staat wel vast.

Je blijft loyaal en liefde geven als kind, maar door datgene wat ze jou geven, kun jij ongemerkt stoppen met van jezelf te houden. Je neemt aan dat je het niet verdient. Je neemt aan dat je niet belangrijk bent. Want waarom geven ze je anders telkens zo op je donder. Zie je weer, allemaal aannames die misschien wel helemaal niet waar zijn, maar jij als waarheid ziet.

Dan ben je volwassen, en sta je op eigen benen en wil je uiteraard een relatie, maar weet jij veel op dat moment of je de liefde op de juiste manier voor jezelf voelt. Of je liefde op een juiste manier kunt geven en ontvangen. Je weet wat je weet, dat is het en daarmee ga je aan de slag.

Als de liefde dan verdwijnt, of tegenvalt, pijn doet, dan gebeurt er iets met jou. Je voelt je gekwetst, bedrogen, en je wijst naar de ander. Je wijst niet naar jezelf. Dat zou je nu juist wel moeten doen. Als liefde in je leven tegenvalt, ligt het niet bij de ander, het ligt bij jezelf. Ergens op je levenspad ben je gestopt met van jezelf te houden. En als dat er niet is, doet liefde pijn.

Als liefde pijn doet, doe je jezelf pijn. Je doet jezelf ergens in te kort en dat is liefde. Je houdt onvoldoende van jezelf nog om op de juiste manier liefde toe te kunnen laten. Als je eigenliefde kent, zul je zien, doet liefde namelijk nooit meer pijn.

Vanuit eigenliefde kijk je naar de ander, als die liefde niet serieus neemt, ga je hem niet vertellen wat die moet doen, je neemt afscheid. Als je leeft vanuit eigenliefde, bewaak je de liefde voor jezelf. Dan zie je of een ander met je speelt, je hebt door of een ander zijn woorden meen. Je bent op gebied van de liefde net zo slim als op alle andere vlakken in je leven waar je voor hebt gestudeerd.

Je laat geen mensen meer toe die jou pijn willen doen. Je bent ook niet meer bang iemand te laten gaan, Je bent niet meer bezig de ander te vertellen hoe die het moet doen. Je ziet dat hij het doet, zoals het bij jou niet hoort en past en zo weet je dat die ander je niet kan geven wat jij nodig hebt en fladder je vrolijk verder.

Op deze manier doet de liefde geen pijn en doe jij jezelf geen pijn. Leer van jezelf te houden door een paar goede gesprekken met een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.