Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Liefdesverdriet die snijdt door de ziel

De relatie is echt ten einde, alhoewel jijzelf daar nog helemaal niet aan toe wilt geven. Er is veel aan voorafgegaan, verwijten waren er over en weer. Dan is daar dan toch ineens die onafwendbare breuk

die je diep van binnen al wel zag aankomen, maar toch, je geloofde er nog in. Je wilde er toch zo graag een succes van maken. Het is je niet gelukt en alhoewel er nog wel contact is, het is minimaal. Je bent alleen, je voelt je moederziel alleen en al heb je ongelooflijk lieve vriendinnen die elke dag voor je klaarstaan, je bent jezelf compleet kwijt. Elke dag sta je op en het eerste waar je aan denkt is aan de ander. Je kunt het niet geloven, je begrijpt het niet. Honderdduizend vragen die je elke dag bezighouden. Emoties die komen en gaan. Je hebt pijn, je verdient dit niet. Je wilt het niet en toch is het de harde realiteit.

En al roept iedereen, het is beter voor je, je komt er wel overheen, ga leuke dingen doen, zet jezelf op een datingsite, verliefd worden zorgt er voor dat je de ander vergeet. Je hoort het wel, maar het dringt niet tot je door. Niets wil je meer, je wilt je oude leven terug met die ander. Je moet er niet aan denken om te gaan daten. Je mooi aan te kleden. Je hart is gebroken, er is ongeloof, er is verdriet, je wilt het nog niet accepteren. Je bent in een rouwproces terecht gekomen, waar je doorheen moet.

Wat kun je doen om de pijn die je voelt bij liefdesverdriet te verzachten?
• Zodra de mens iets kwijtraakt wat heel dierbaar is, gaan de hersenen in een bepaalde stand staan. Ze willen het kost wat kost terug en gaan obsessief daarmee aan de slag. Ze slaan er helemaal in door het terug te willen en de hersenen krijgen last van een verslaving.

• Je raakt verslaafd aan datgene wat er niet meer is. Het verlangen er naar wordt zo groot dat je elke dag je er aan blijft vasthouden. Wil je van deze verslaving af, zul je stappen moeten zetten. Stappen die voor elk mens verschillend zijn, maar voor jou werken. Dat kan voor de een zijn, alles wat je in je gezichtsveld hebt van de ander verwijderen. Denk hierbij aan Social media. Al kijk je er niet meer naar, onbewust blijft er een verbinding door dit in stand te houden. En als je er wel naar kijkt, dan begrijp je ook dat je liefdesverdriet in stand aan het houden bent. Hoeveel mensen whatsapp niet in de gaten houden de gehele dag om te zien of de ander online is. Zie je dat dit verslavend werkt.

• Verander je gedachten. Dit zal in het begin heel moeilijk zijn, maar weet je gedachten vorm jij zelf. Door jezelf te focussen op andere dingen, bijvoorbeeld aan jezelf te denken dat je goed voor jezelf moet zorgen en daar de stappen voor gaat zetten en de focus er op te houden, verdwijnen de obsessieve gedachten.

• Ga dingen ondernemen. Je hebt er misschien wel helemaal geen zin in, en toch, ga af en toe naar buiten, wandel, ga naar een film, zo verzet je je gedachten en heel langzaam aan zul je gaan merken dat je weer richting een bepaalde balans gaat.

Dat het leven stilstaat bij liefdesverdriet is een ding dat zeker is. Dat je iemand nodig hebt om er over te praten ook. Je moet het ventileren, je moet het kwijt, je voelt behoefte aan een luisterend oor. Weet dat je dag en nacht terecht kunt bij kanjers van online mediums en online paragnosten op mediumsenparagnosten. Die voor jou tijdens deze periode heel veel kunnen beteken.

Medium Von
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.