Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Morgen weer een nieuwe dag

Dat de tijden niet zo fijn zijn soms dat weten we inmiddels allemaal wel. Veel gehoorde vragen zijn wel ‘’blijft dit nu zo of gaat het nu eens veranderen? Alles lijkt wel veel erger te worden en er is geen lol meer aan.

Dat de tijden niet zo fijn zijn soms dat weten we inmiddels allemaal wel. Veel gehoorde vragen zijn wel ‘’blijft dit nu zo of gaat het nu eens veranderen? Alles lijkt wel veel erger te worden en er is geen lol meer aan.
Wel lieve mensen dat is wel een ding wat veel mensen ook bezig houdt. We hebben zorgen veel zorgen en uiteindelijk bepalen deze toch ons humeur. Ook al doen we nog zo ons best er is altijd wel weer iets wat om de nodige aandacht vraagt. Tenzij je leventje voortkabbelt en je je uitdagingen wel gehad hebt.
De meeste mensen voelen dat ze willen ontsnappen aan de daagse sleur en willen verandering in hun leven. We hebben dan ook een lange natte winter gehad en zelfs het begin van het voorjaar was niet om over naar huis te schrijven. Dus bij de eerste zonnestralen is daar ook weer een ander gevoel. Men knapt op van de zon want de energie van de zon geeft vit D3 en dat hebben we nodig na de winter.
De vogeltjes werken keihard aan hun nesten en fluiten er vrolijk op los en ook dat doet de mens goed. Het leven op aarde is hard en de mens heeft zachtheid en rust nodig op zijn tijd. De deuren en ramen gaan open en de (frisse lucht) mag door het huis om alles eens lekker te luchten.
Ook de geest heeft frisse lucht nodig dus we mogen al het spinrag verwijderen wat er de hele winter is ontstaan in ons brein. Even het koppie vrijmaken van al de moeilijke levensvragen en raadsels die we onszelf opleggen.
Ja de mens kan er wat van hoor. De hele dag gaat dat maar door in ons hoofd denken, denken en nog eens denken. Daarvoor is meditatie en of yoga zo heel belangrijk zodat we ons hoofd kunnen verlossen van al die gedachten.
Denken is nodig om alle zaken op een rij te krijgen we kunnen niet zonder dat is wel duidelijk. Maar wat wel vaak aan de orde is dat mensen maar doorgaan met denken totdat ze er een (punthoofd) van krijgen en daar begint dan weer de stress omdat ze hun gedachten niet stil kunnen zetten.
Neem dan eens een moment de tijd om even te gaan zitten en je ademhalingsoefening te doen. Ik heb hem al eerder aangegeven en het helpt je om weer te centreren het is super makkelijk en heel nodig soms. Hier nog eens de oefening:
>Ga zitten op een stoel met rechte rug. Zet je voeten stevig op de grond en laat daar >denkbeeldig wortels uit groeien de aarde in zoals dat bij een boom zo is. Dan leg je >één hand boven je navel en één hand onder je navel en sluit je ogen. Adem dan in >door je neus naar je handen. Dus buik bol met inademen en buik in met uitademen >door je mond.
>Merk op dat je schouders meer ontspannen en dat je gedachten wat rustiger >worden. De eerste keer dat je deze oefening doet kun je hem 30 seconden doen bv >en dit opbouwen per keer naar 5 a 10 minuten of zolang je behoefte daar is.
>Dan beweeg je wat met je voeten en maak ze los van de aarde en rek je eens lekker uit en schud jezelf eens los. Daarna kun je weer verder met je daagse dingen.
Super om weer in je rust terug te komen en de spanning uit je hoofd en lichaam ,los te laten.
Want lieve mensen de tijden blijven veranderen en het zijn de mensen zelf die in die verandering mee mogen gaan om uiteindelijk te blijven mee bewegen in de stroom des levens.
De meeste mensen houden niet zo van veranderingen en daardoor is er weerstand. Maar mee blijven dobberen is nog altijd beter dan je te verzetten tegen de stroom. Laat het er zijn, en laat alles wat zich aandient in je leven meegaan in je levensproces. Want het heeft geen zin om je te verzetten dat maak star en ook al eens eerder gezegd ‘’wees buigzaam als het riet’’ dan kun je niet breken.
Heb je plannen en zijn ze uitvoerbaar, voer ze dan uit. Zijn ze niet uitvoerbaar stel ze dan bij of verander ze. Wees flexibel en zet niets vast in je hoofd. Alles is er al dus je kan gebruik maken van vele denkwijzen die er al waren maar giet ze eenvoudigweg in een ander jasje.
Brood was er al eeuwen geleden en zie eens hoeveel soorten brood er nu zijn. Creatief zijn en je fantasie gebruiken hoort ook bij het ondernemerschap en wil je niet iets groots in je verandering doorvoeren maar het slechts bij kleine dingen houden ook goed. Als je ook maar iets kan veranderen in je leven waardoor je weer een beetje de spirit krijgt is het al helemaal goed. Jij bent je eigen creatie, of niet soms?
En wat vandaag niet kan doe je morgen. Want morgen is er weer een nieuwe dag.
Hou het goed voor jezelf en geniet van wat er wel is.
Lieve groet,
Lis  

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.