Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen, Je ziet dat je kind anders is, je voelt dat hij meer nodig heeft dan dat je hem nu bied, en naarmate ze groter worden vertellen ze je dingen die normaal in de buitenwereld taboe zijn. Ik heb de nodige instanties gezien en de nodige begeleiding gehad

Nieuwetijdskinderen, Je ziet dat je kind anders is, je voelt dat hij meer nodig heeft dan dat je hem nu bied, en naarmate ze groter worden vertellen ze je dingen die normaal in de buitenwereld taboe zijn. Ik heb de nodige instanties gezien en de nodige begeleiding gehad… en voor de `normale´ levensstructuur in hun leven te behouden zijn die instanties en is die hulp fijn… Maar voor de omgang met hun hooggevoeligheid en paranormale gaven is meer nodig wat alleen maar een ouder hun kan geven. Ik ben daarom mezelf gaan verdiepen in deze kinderen en heb gaandeweg verschillende hulp technieken gevonden en geleerd om zo me kinderen te begeleiden waardoor ze ook zichzelf kunnen ontwikkelen om te leren omgaan met hun gaven.
Deze kinderen denken anders en reageren dus anders dan wij volwassenen verwachten. Ze voelen zich niet begrepen en worden vaak onbewust ook niet begrepen en begrijpen zelf de volwassenen om hen heen niet. Zij komen dus ook problemen tegen die "wij" niet begrijpen. Ze moeten dus anders benaderd worden, voor een deel anders opgevoed, anders begeleid op hun levensweg. De ´Standaard´ manier wérkt gewoon niet helemaal bij deze kinderen.
Wij ouders en zelfs leraren kunnen veel van ze leren omdat deze kinderen op bepaalde gebieden verder zijn dan wij ( oude zielen), eerlijker, duidelijker, bewuster, intenser. Ze voelen heel goed aan of je wel eerlijk bent. Zij houden hun ouders en leraren een spiegel voor, ze maken je bewust van je eigen gedrag. Voor ons ouders kan dat heel confronterend zijn. Soms is het al helemaal mis gegaan tussen ouder en kind. Door onbegrip en machteloosheid kunnen beiden in negatief gedrag vallen. Ouders kunnen proberen met alle macht het kind onder controle te houden, wat niet lukt, en kinderen kunnen onhandelbaar gedrag gaan vertonen. Dit gedrag weerspiegelt absoluut niet hun ware zelf, het is slechts een poging hun kwetsbare innerlijk te beschermen. Ze willen ons laten voelen wat zij op dat bewuste moment voelen.
Ze voelen emoties, energieën en stemmingen aan van anderen. Ze kunnen overstuur tot boos raken van andere mensen die niet eerlijk zijn over hun gevoelens of andere dingen. Ze kunnen ook last hebben van emoties van anderen doordat ze deze emoties overnemen en dan niet kwijt kunnen raken. Jij bent 5 minuten boos en je kind is de hele dag van slag.
Vaak zijn ze overgevoelig voor lawaai en drukte, voor elektrische straling, computerstraling of aardstraling. Ze zijn gevoelig voor teveel prikkels. En omdat ze zo gevoelig zijn krijgen ze veel meer prikkels binnen dan wij. ‘Drukke’ kinderen spiegelen de drukte die ze om zich heen ervaren. En dat kan dus ook de ‘drukke’ energie van aardstraling zijn of drukke mensen, energieën en menigten.
Ze zijn zich bewust van hun energieveld (hun bubbel), maar omdat niemand ze heeft uitgelegd wat een energieveld is en wat je ermee kúnt, kunnen ze niet goed omgaan met wat ze daarin voelen. De één wordt ‘druk’, de ander heel onzeker, en een derde neemt het gedrag en de emoties over van degene waarmee ze spelen. Vaak stroomt de energie in hun energieveld de verkeerde kant op, omhoog in plaats van omlaag. Daardoor voelen ze zich niet lekker in hun lijf, en kunnen ze de invloeden die ze oppikken niet laten wegstromen. Alles blijft in hun energieveld en hoofdje rondtollen
Ik kan helpen uw kind tot rust te brengen, af te schermen, en ik kan u leren om uw kind te leren aarden. Ik voel welke invloeden het kind storen, waarna u maatregelen kunt nemen. Ik kan u helpen het gedrag van het kind in een ander licht te zien, waardoor er meer begrip komt tussen u en uw kind. Dan is dat negatieve gedrag niet meer nodig. Maar wat ik nog belangrijker vind: Ik kan u uw kind laten helpen een beter zelfbeeld te krijgen. Meer zelfvertrouwen, meer lef, meer rust en vrede in zichzelf. Zodat het kind zich goed voelt over zichzelf. Weer in zijn eigen kracht komt. In balans en in vrede. Zoals het hoort bij een nieuwetijdskind!

Heeft u dus vragen hierover?