Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Onze eerste en laatste liefde is eigenliefde

Dit is een citaat van Christian Nestell Bovee, die leefde van 1820 – 1904 in Amerika. Zijn boeken zijn alom bekend. En als je er goed over nadenkt, is het een waarheid als een koe. Je moment van geboren worden is eigenliefde, je laatste liefde, is eigenliefde.

Als onze eerste en laatste liefde eigenliefde is, wat zit er dan tussenin? Eigenliefde, maar op de een of andere manier verdwijnt eigenliefde op de achtergrond. Moeten we eerst lijden, voordat we eigenliefde weer kunnen terugkrijgen, gaan voelen en naar gaan leven.

In de tegenwoordige tijd worden we gestimuleerd onszelf lief te hebben. Mediums en paragnosten zullen hier ook altijd op wijzen. Vroeger was dat een stuk minder. Het bestaansrecht van de mens werd een andere stempel op gedrukt. Nu beginnen we steeds meer in te zien dat een leven zonder eigenliefde niet ons eigen leven is. Dat we zonder eigenliefde een leven van een ander leiden.

Die vertelt ons hoe of we moeten leven en wat we moeten doen, daar luisteren we naar, staan we voor in het gareel. Kunnen we zelfs heel ver in gaan en aanbidden. De mens zelf had geen bestaansrecht, die was in handen van een groep die het voor het zeggen had.

We komen daar steeds meer van terug. We willen vrijheid, gelijk zijn, we willen zelf kiezen. We willen datgene doen waar we zelf blij en gelukkig van worden. Om die reden worden spirituele hulplijnen als Mediumsenparagnosten druk bezocht.

De huidige mens zit nog enigszins tussen het wal en het schip. Staat nog met een been in het oude en met een been in het nieuwe. Het oude been is braaf zijn, tussen de lijntjes blijven, anderen op een voetstuk plaatsen. Het nieuwe been wil proeven van die vrijheid en gelijkwaardigheid. Maar dan zijn er situaties waarin dat nog niet kan, of dat we het zelf erg moeilijk vinden om voor onszelf te kiezen.

Allemaal op zoek momenteel naar een eigen invulling van eigenliefde. De jongere generatie is er al beter in dan de oudere generatie. Slaan er soms een tikkeltje in door. Die moeten ook lijden nog om het principe van eigenliefde te begrijpen. De oudere generatie worstelt vaak meer met zichzelf nog. Hebben geleerd voor anderen klaar te staan, vooral niet egoïstisch te zijn en zichzelf op de voorgrond te plaatsen.

Kom daar maar eens vanaf. Het zijn je eigen overtuigingen die je in de loop der tijd tot je hebt genomen, die overgenomen dienen te worden door andere overtuigingen. Jezelf een prioriteit mogen gaan vinden. Maar dat is heel lastig als je anderen altijd voor hebt laten gaan. Dat is dan zo een gewoonte.

Toch zal iedereen op een gegeven moment geconfronteerd worden met tegenslagen in zijn leven. Die tegenslagen zijn er niet voor niets. Die zijn er doordat jij nog onvoldoende jezelf liefhebt. Deze tegenslagen blijven er en worden zwaarder net zo lang totdat jij inziet.

Ik heb mijzelf verwaarloosd, ik heb veel te veel toegelaten. Ik heb geen grenzen aangegeven. Langzaam komt dat besef binnen en begin je met babystapjes de goede kant op te gaan, jezelf meer als een prioriteit te zien.

Op een gegeven moment begrijp je ineens ook heel goed wat wordt bedoeld met eigenliefde en hoe je daar de juiste vorm aan kunt geven. Zonder jezelf te veel op de voorgrond te zetten. Zonder narcistische trekjes rond te lopen.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.