Putten uit een bron van wijsheid

dat kun je als je contact zoekt met spirituele mensen. Zoek dan wel naar de beste en die vind je op mediumsenparagnosten. Een spirituele hulplijn waarin de beste mediums

en paragnosten zich hebben verzameld en graag al hun wijsheid met jou willen delen. Deze website is een bron van diverse wijsheden. Je kunt chatten over persoonlijke groei, over je relatie, over je onzekerheden en angsten. Maar evengoed kun je chatten met de mediums en paragnosten op mediums en paragnosten over je toekomst. Want hoe fijn is het niet om al een blik in je toekomst te kunnen werpen!

Een bron van wijsheid achter de hand hebben, waar je met al je vragen terecht kunt. Die allen beantwoord worden op een liefdevolle en eerlijke manier. Een bron van wijsheid wordt toegeschreven aan Socrates, hij stelde in de Westerse wereld als eerste de mens centraal. Hiermee bedoelde hij, denk zelf na, leef bewust en laat je leven niet afhangen van de mening van een ander.

Putten uit een bron van wijsheid is bewust leven. Je put inzichten uit jezelf, die krijg je niet van anderen. Je kunt wel van anderen antwoorden en inzichten meekrijgen, maar jij bent degene die het kwartje moet gaan laten vallen. Jij bent degene die zich er bewust van moet worden. Zo ga je als vanzelf steeds bewuster je leven leven. Leven naar je eigen mening en ervaar je het leven anders dan dat je wordt geleefd.

Nadenken over wat goed is voor jezelf
De mediums en paragnosten zetten jouw bron van wijsheid aan het werk, met hun antwoorden en inzichten. Ze weten heel veel, ze staan zeer bewust in het leven en delen graag hun kennis, hun inzichten, hun bewustzijn met jou. Je krijgt dus niet alleen een kaartlegging uitgelegd als je chat met een medium of paragnost. Je krijgt veel meer te horen. En zo leer jij steeds meer te kijken in je eigen ziel. Zo kom je steeds meer te weten over jezelf. Zo leer jij na te denken over het leven. De boodschap erachter te zien.

Bewust leven vraagt iets van jou
Je kunt je leven leiden, zoals het je in je jeugd is verteld en voorgedaan. Maar je kunt ook, als je volwassen bent, kiezen voor een leven dat anders is dan dat je is geleerd. Vaak kom je hier achter door veel tegenslagen in je leven. Dan blijkt dat datgene zoals je het altijd hebt gedaan, jou geen voldoening geeft. Dan wordt je geconfronteerd met tegenslag, met verlies, met verbroken relaties. Met allerlei situaties die geen voldoening geven.

Dan kun je stoïcijns doorgaan het leven te leiden dat je doet, maar je zult merken dat het niet werkt. Het leven verwacht dan iets van jou. Dat je gaat nadenken of het pad dat je bewandelt wel juist is voor jezelf. Dat je moet nadenken of een ander pad niet beter zou zijn. Dan word je aangezet het anders te gaan doen. Dan ga je bewuster leven.

Hoe leef je bewust?
Om daar te komen, heb je vaak al een lange weg afgelegd. Heb je er nog nooit bij stilgestaan het anders te doen. Zolang er ook geen noodzaak is het anders te doen, waarom zou je dan ook. Pas als de mens begint te lijden, komt de verandering. Dan word je met je neus op de feiten gedrukt. Dan kun je niet meer verder zoals je gewend was te doen.

Bewust leven, is dagelijks met jezelf in gesprek gaan. Je zelf afvragen was dit voor mij een goede dag! Heb ik er alles uitgehaald. Zijn er momenten dat ik zwak was, mocht ik dat zijn? Had ik dingen anders aan kunnen pakken en hoe dan? Zo’n gesprek elke dag met jezelf voeren, ga je bewust leven. Laat je hierbij vooral bijstaan door diegenen die een bron van wijsheid zijn.

Liefdevolle groet, Von