Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Putten uit een bron van wijsheid

dat kun je als je contact zoekt met spirituele mensen. Zoek dan wel naar de beste en die vind je op mediumsenparagnosten. Een spirituele hulplijn waarin de beste mediums

en paragnosten zich hebben verzameld en graag al hun wijsheid met jou willen delen. Deze website is een bron van diverse wijsheden. Je kunt chatten over persoonlijke groei, over je relatie, over je onzekerheden en angsten. Maar evengoed kun je chatten met de mediums en paragnosten op mediums en paragnosten over je toekomst. Want hoe fijn is het niet om al een blik in je toekomst te kunnen werpen!

Een bron van wijsheid achter de hand hebben, waar je met al je vragen terecht kunt. Die allen beantwoord worden op een liefdevolle en eerlijke manier. Een bron van wijsheid wordt toegeschreven aan Socrates, hij stelde in de Westerse wereld als eerste de mens centraal. Hiermee bedoelde hij, denk zelf na, leef bewust en laat je leven niet afhangen van de mening van een ander.

Putten uit een bron van wijsheid is bewust leven. Je put inzichten uit jezelf, die krijg je niet van anderen. Je kunt wel van anderen antwoorden en inzichten meekrijgen, maar jij bent degene die het kwartje moet gaan laten vallen. Jij bent degene die zich er bewust van moet worden. Zo ga je als vanzelf steeds bewuster je leven leven. Leven naar je eigen mening en ervaar je het leven anders dan dat je wordt geleefd.

Nadenken over wat goed is voor jezelf
De mediums en paragnosten zetten jouw bron van wijsheid aan het werk, met hun antwoorden en inzichten. Ze weten heel veel, ze staan zeer bewust in het leven en delen graag hun kennis, hun inzichten, hun bewustzijn met jou. Je krijgt dus niet alleen een kaartlegging uitgelegd als je chat met een medium of paragnost. Je krijgt veel meer te horen. En zo leer jij steeds meer te kijken in je eigen ziel. Zo kom je steeds meer te weten over jezelf. Zo leer jij na te denken over het leven. De boodschap erachter te zien.

Bewust leven vraagt iets van jou
Je kunt je leven leiden, zoals het je in je jeugd is verteld en voorgedaan. Maar je kunt ook, als je volwassen bent, kiezen voor een leven dat anders is dan dat je is geleerd. Vaak kom je hier achter door veel tegenslagen in je leven. Dan blijkt dat datgene zoals je het altijd hebt gedaan, jou geen voldoening geeft. Dan wordt je geconfronteerd met tegenslag, met verlies, met verbroken relaties. Met allerlei situaties die geen voldoening geven.

Dan kun je stoïcijns doorgaan het leven te leiden dat je doet, maar je zult merken dat het niet werkt. Het leven verwacht dan iets van jou. Dat je gaat nadenken of het pad dat je bewandelt wel juist is voor jezelf. Dat je moet nadenken of een ander pad niet beter zou zijn. Dan word je aangezet het anders te gaan doen. Dan ga je bewuster leven.

Hoe leef je bewust?
Om daar te komen, heb je vaak al een lange weg afgelegd. Heb je er nog nooit bij stilgestaan het anders te doen. Zolang er ook geen noodzaak is het anders te doen, waarom zou je dan ook. Pas als de mens begint te lijden, komt de verandering. Dan word je met je neus op de feiten gedrukt. Dan kun je niet meer verder zoals je gewend was te doen.

Bewust leven, is dagelijks met jezelf in gesprek gaan. Je zelf afvragen was dit voor mij een goede dag! Heb ik er alles uitgehaald. Zijn er momenten dat ik zwak was, mocht ik dat zijn? Had ik dingen anders aan kunnen pakken en hoe dan? Zo’n gesprek elke dag met jezelf voeren, ga je bewust leven. Laat je hierbij vooral bijstaan door diegenen die een bron van wijsheid zijn.

Liefdevolle groet, Von

 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.