Reageren vanuit onvermogen geeft drama

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif,

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif, dat je naar de ander spuit als een gifkikker. Wat denkt die ander wel. Hoe haalt die het in zijn hoofd. De verwensingen zijn niet mals. En dan weet je zelf even echt niet meer wat te doen. Je hart schreeuwt om de ander, je verstand wil hem niet meer. Met je rug tegen de muur.

Woorden ontbreken dan ook om iets terug te zeggen, je bent zo verbijsterd en van slag, dat je afdruipt. Of in de tegen aanval gaat. Dat is voor elk mens verschillend. Er zit een angstreactie onder. En de een bevriest bij angst, de ander gaat in de aanval en weer een ander druipt af. De verbijstering is zo groot, dat je niet meer weet wat je nu zou moeten doen. En om die reden zoek je contact met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Je bent namelijk zelf niet meer in staat normaal de situatie te overzien, oplossingen te bedenken en hoopt dat een medium of paragnost wat licht op de situatie kan laten schijnen en jij daardoor weer weet wat je het beste zou kunnen doen.

Een voorbeeld waarbij het uit de hand loopt
Stel je eens voor, je hebt een vriend en die komt in de gevangenis terecht. Jullie hebben samen al een kindje en er is er nog een op komst. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is dat je partner in de gevangenis terecht komt. Dat hij daar in terecht is gekomen, zegt uiteraard ook iets over deze persoon. Je gaat op bezoek, de kleine is mee. Je bent blij dat je hem weer even kan zien en spreken, maar voordat je één woord hebt uitgesproken, gooit hij een stortvloed van woorden over je heen, waardoor jij niets meer kunt uitbrengen. Het overrompelt je compleet, het maakt je boos en verdrietig. En het weerzien waarover je zo blij was, dat het er was, loopt uit op een desillusie. Wat nu, zelf heb je geen idee meer. Je wilt hem eigenlijk nooit meer zien of horen. Maar ja, jullie hebben een kind samen en een kind op komst.

Wat gebeurt hier?
Kijkend met een blik van een medium gebeurt hier het volgende. Een man die is opgesloten, zijn vrijheid kwijt is, niet meer kan doen en laten wat hij hiervoor kon doen en moeite heeft met autoriteit, die flipt en gooit al zijn frustraties vanuit onvermogen bij degene neer die hij nog vertrouwt. Hij kan de situatie waarin hij terecht is gekomen, niet meer handelen en overzien en al helemaal niet tegen het moeten doen wat anderen van hem verlangen. En zijn geweten speelt op. Hij weet dat hij zelf verantwoordelijk is voor waar hij nu staat, alleen hoe het te veranderen, dat weet hij nog niet. Vandaar zijn boze uitingen naar zijn partner toe. Hier zich bewust van zijn, nee. Zijn opsluiting, waarvoor hij zelf heeft gezorgd, maakt hem compleet overspannen. Hij wil eruit, schreeuwt er om.

Zijn partner die haar best doet, krijgt dus de volle laag. Hij kan het immers bij niemand anders kwijt, want dan weet hij dat zijn straf wellicht nog langer gaat duren. Dus slikt hij de gehele dag alles in, maar kookt diep van binnen. Zodra zijn partner hem bezoekt, gooit hij al zijn opgestapelde frustraties er uit. Hij reageert vanuit onvermogen. Hij heeft niet het vermogen om op een normale manier te reageren. Dat heeft hij niet geleerd en is dus ook niet gek dat hij in een gevangenis terecht is gekomen. Op zich een hele trieste situatie, voor hem en voor haar.

Zijn partner overkomt het en is boos, terecht. Die kan niet eens meer er op reageren, Ervaart zijn boosheid als een aanval, terwijl ze toch alles voor hem over heeft en ziet het als stank voor dank. Ook zij reageert vanuit onvermogen. Niet het vermogen hebben er op te reageren vanuit zelfrespect, haar eigenwaarde compleet opzij schuift, daar ligt haar aandeel. En wat nu, wat kan ik nu het beste doen, ik ben zo boos.

De boosheid is logisch, de ander had dit nooit en te nimmer mogen doen. De vraag is, hebben beiden zelf wel in de gaten wie ze zijn, waar ze staan. Hebben ze wel het vermogen om zichzelf staande te houden in een harde wereld? Zien ze in dat ze beiden gedrag vertonen en in stand houden, wat voor hunzelf niet goed is? Nee, helaas, want als dat wel zo was. Was de vrouw niet boos geworden. Ze had haar biezen gepakt en was weggelopen. En had afscheid genomen van deze man, vanuit respect voor zichzelf. Sterker nog, als ze goed gekeken had naar het gedrag van deze man, toen ze hem leerde kennen, had ze nooit en te nimmer een verbintenis aan gegaan.

Loslaten en afstand nemen
Beiden zijn de veroorzakers van deze situatie, maar beiden hebben geen idee wat ze doen. Pakken niet hun verantwoordelijkheid voor zichzelf. Dat zij nu de schuld bij hem neerlegt, vanuit menselijk oogpunt gezien, logisch. Kijkend met een volwassen blik, niet. Ze had dit voor kunnen zijn, ze heeft nooit haar grenzen aangegeven. Geen idee wat het inhoud goed voor zichzelf te zorgen.

Dat hij woest is, en het zijn partner voor de voeten gooit, vanuit menselijk oogpunt, ook logisch. Vanuit een volwassen blik, niet. De enige op wie hij woest kan zijn, is op zichzelf. Hij heeft zichzelf in de nesten gewerkt en zal daar de consequenties van moeten gaan dragen.

Voor de partner, loslaten en afstand nemen. En dat vinden we dan heel moeilijk. We durven niet los te laten, bang dat we de ander kwijtraken. We raken liever onszelf kwijt, dan dat we loslaten. En houden net zo lang vast, totdat we niet meer kunnen en de ander de schuld hiervoor geven. Zolang we dit zo blijven doen, blijven we reageren vanuit onvermogen. We hebben simpelweg het vermogen niet, goed voor onszelf te zorgen.

Zoek gerust contact met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij helpen je graag vanuit je vermogen, je kracht te gaan reageren.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Linda
Beschikbaar
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.