Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Reageren vanuit onvermogen geeft drama

Reageren vanuit onvermogen geeft drama

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif,

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif, dat je naar de ander spuit als een gifkikker. Wat denkt die ander wel. Hoe haalt die het in zijn hoofd. De verwensingen zijn niet mals. En dan weet je zelf even echt niet meer wat te doen. Je hart schreeuwt om de ander, je verstand wil hem niet meer. Met je rug tegen de muur.

Woorden ontbreken dan ook om iets terug te zeggen, je bent zo verbijsterd en van slag, dat je afdruipt. Of in de tegen aanval gaat. Dat is voor elk mens verschillend. Er zit een angstreactie onder. En de een bevriest bij angst, de ander gaat in de aanval en weer een ander druipt af. De verbijstering is zo groot, dat je niet meer weet wat je nu zou moeten doen. En om die reden zoek je contact met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Je bent namelijk zelf niet meer in staat normaal de situatie te overzien, oplossingen te bedenken en hoopt dat een medium of paragnost wat licht op de situatie kan laten schijnen en jij daardoor weer weet wat je het beste zou kunnen doen.

Een voorbeeld waarbij het uit de hand loopt
Stel je eens voor, je hebt een vriend en die komt in de gevangenis terecht. Jullie hebben samen al een kindje en er is er nog een op komst. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is dat je partner in de gevangenis terecht komt. Dat hij daar in terecht is gekomen, zegt uiteraard ook iets over deze persoon. Je gaat op bezoek, de kleine is mee. Je bent blij dat je hem weer even kan zien en spreken, maar voordat je één woord hebt uitgesproken, gooit hij een stortvloed van woorden over je heen, waardoor jij niets meer kunt uitbrengen. Het overrompelt je compleet, het maakt je boos en verdrietig. En het weerzien waarover je zo blij was, dat het er was, loopt uit op een desillusie. Wat nu, zelf heb je geen idee meer. Je wilt hem eigenlijk nooit meer zien of horen. Maar ja, jullie hebben een kind samen en een kind op komst.

Wat gebeurt hier?
Kijkend met een blik van een medium gebeurt hier het volgende. Een man die is opgesloten, zijn vrijheid kwijt is, niet meer kan doen en laten wat hij hiervoor kon doen en moeite heeft met autoriteit, die flipt en gooit al zijn frustraties vanuit onvermogen bij degene neer die hij nog vertrouwt. Hij kan de situatie waarin hij terecht is gekomen, niet meer handelen en overzien en al helemaal niet tegen het moeten doen wat anderen van hem verlangen. En zijn geweten speelt op. Hij weet dat hij zelf verantwoordelijk is voor waar hij nu staat, alleen hoe het te veranderen, dat weet hij nog niet. Vandaar zijn boze uitingen naar zijn partner toe. Hier zich bewust van zijn, nee. Zijn opsluiting, waarvoor hij zelf heeft gezorgd, maakt hem compleet overspannen. Hij wil eruit, schreeuwt er om.

Zijn partner die haar best doet, krijgt dus de volle laag. Hij kan het immers bij niemand anders kwijt, want dan weet hij dat zijn straf wellicht nog langer gaat duren. Dus slikt hij de gehele dag alles in, maar kookt diep van binnen. Zodra zijn partner hem bezoekt, gooit hij al zijn opgestapelde frustraties er uit. Hij reageert vanuit onvermogen. Hij heeft niet het vermogen om op een normale manier te reageren. Dat heeft hij niet geleerd en is dus ook niet gek dat hij in een gevangenis terecht is gekomen. Op zich een hele trieste situatie, voor hem en voor haar.

Zijn partner overkomt het en is boos, terecht. Die kan niet eens meer er op reageren, Ervaart zijn boosheid als een aanval, terwijl ze toch alles voor hem over heeft en ziet het als stank voor dank. Ook zij reageert vanuit onvermogen. Niet het vermogen hebben er op te reageren vanuit zelfrespect, haar eigenwaarde compleet opzij schuift, daar ligt haar aandeel. En wat nu, wat kan ik nu het beste doen, ik ben zo boos.

De boosheid is logisch, de ander had dit nooit en te nimmer mogen doen. De vraag is, hebben beiden zelf wel in de gaten wie ze zijn, waar ze staan. Hebben ze wel het vermogen om zichzelf staande te houden in een harde wereld? Zien ze in dat ze beiden gedrag vertonen en in stand houden, wat voor hunzelf niet goed is? Nee, helaas, want als dat wel zo was. Was de vrouw niet boos geworden. Ze had haar biezen gepakt en was weggelopen. En had afscheid genomen van deze man, vanuit respect voor zichzelf. Sterker nog, als ze goed gekeken had naar het gedrag van deze man, toen ze hem leerde kennen, had ze nooit en te nimmer een verbintenis aan gegaan.

Loslaten en afstand nemen
Beiden zijn de veroorzakers van deze situatie, maar beiden hebben geen idee wat ze doen. Pakken niet hun verantwoordelijkheid voor zichzelf. Dat zij nu de schuld bij hem neerlegt, vanuit menselijk oogpunt gezien, logisch. Kijkend met een volwassen blik, niet. Ze had dit voor kunnen zijn, ze heeft nooit haar grenzen aangegeven. Geen idee wat het inhoud goed voor zichzelf te zorgen.

Dat hij woest is, en het zijn partner voor de voeten gooit, vanuit menselijk oogpunt, ook logisch. Vanuit een volwassen blik, niet. De enige op wie hij woest kan zijn, is op zichzelf. Hij heeft zichzelf in de nesten gewerkt en zal daar de consequenties van moeten gaan dragen.

Voor de partner, loslaten en afstand nemen. En dat vinden we dan heel moeilijk. We durven niet los te laten, bang dat we de ander kwijtraken. We raken liever onszelf kwijt, dan dat we loslaten. En houden net zo lang vast, totdat we niet meer kunnen en de ander de schuld hiervoor geven. Zolang we dit zo blijven doen, blijven we reageren vanuit onvermogen. We hebben simpelweg het vermogen niet, goed voor onszelf te zorgen.

Zoek gerust contact met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij helpen je graag vanuit je vermogen, je kracht te gaan reageren.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Clarisa
Beschikbaar
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.