Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Spirituele groei versus persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is niet per se altijd spiritueel groeien. Als jij een workshop bloemschikken volgt, dan doe je aan persoonlijke groei, daar hoeft niets spiritueels bij aan te pas te komen. Het kan wel.

Zo is persoonlijke groei meer gerelateerd aan de ontwikkeling van jou als mens. Als je een opleiding volgt persoonlijk leiderschap, dan is dit niet direct spiritueel ontwikkelen. Wel kunnen in de opleiding elementen zitten die linken aan spirituele groei. Denk hierbij aan leren mediteren.

Vaak gaan beiden, spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling hand en hand. Door bezig te zijn met bloemschikken, kun je ook tot bepaalde inzichten en een dieper bewustzijn komen. Door bezig te zijn met bloemen kun je een verandering bij jezelf ervaren, waardoor je je ineens bewust wordt dat je van deze activiteit, energie krijgt en blij van wordt. Dat het wellicht een idee is om er meer mee te gaan doen en je baan, die op een geheel ander vlak ligt, mee te gaan stoppen.

Elke stap die een mens zet, is er een van groei. We denken dat we uitgeleerd zijn als we de schoolbanken verlaten. Niets is minder waar, dan begint het eigenlijk pas. Je hebt op school heel veel geleerd voor je algemene ontwikkeling en je toekomst, de baan die je gaat uitoefenen.

Maar weten wie je bent, wat je wilt, jezelf zijn, dat zijn stappen die je vaak pas gaat zetten na je schooltijd. Die stappen heb je uiteraard ook al gezet, terwijl je in de schoolbanken vertoeft, maar nu start het echte leven. Het leven waarin er iets van je wordt verwacht. Je verantwoordelijkheid gaat pakken, de dingen serieus neemt. En al deze stappen zijn enerzijds persoonlijke groei, maar ook spiritueel ontwaken en groeien. Transformeren naar een nieuwe ik, waar uiteraard ook een spirituele groei in kan zitten. Persoonlijke ontwikkeling is meer gericht op jezelf. Hoe ga ik om met stress, mijn emoties. Relationeel, communicatie.

Bij spirituele ontwikkeling ligt de nadruk meer op het groter geheel. De totaliteit omvattend, opgaan in iets groters. Bewust worden van het leven zelf. Jezelf gaan zien als een onderdeel van dat grote geheel, dat jouw energie effect heeft op alles en iedereen om je heen. Je ontdoen van het juk dat leven heet en je richten op het bovennatuurlijke, dat het leven beleven heet. Dat er wel degelijk iets is, waar we eerst geen weet van hebben. Dat we worden geleid door een hogere macht en dat gaan zien, hoe mooi dat wel niet is.

Vaak volgt spirituele groei na een persoonlijke transformatie, die wordt voor afgegaan door een diepere donkere fase in je leven. Er ontstaat een gevoel dat er meer is, dat zien en ervaren we. Dan krijgen we ook interesse in bijvoorbeeld het Boeddhisme, chakra’s en de werking daarvan. Zien we dat er meer is dan we ons kunnen beseffen en dat alles met elkaar samenhangt en wij zelf een stempel kunnen drukken op dit grotere geheel. Diegenen die je er heel veel over kunnen vertellen, zijn mediums en paragnosten. Die staan voor je klaar om jou bij je spirituele groei te ondersteunen.

Mediums, paragnosten, waarzeggers, astrologen zijn zich bewust van het groter geheel en zelf vaak ook eerst door een diep dal gegaan. Ze zijn ervaringsdeskundige en tevens hebben ze gaven, waarmee ze meer kunnen zien, horen, voelen en ruiken, waarmee jij je voordeel kunt doen.

De betere mediums en paragnosten hebben zich verzameld onder de naam mediums en paragnosten. Want dat zijn ze tenslotte. Het zijn de toppers om jou bij je spirituele groei bij te staan, je inzichten te geven en bewustzijn. Zodat jij naast je persoonlijke groei, je spiritueel kunt verrijken. Zo draag je je steentje bij naar een betere en mooiere wereld, waarin alles heel is. Die ontdekking is dan zo’n mooie ervaring.

Medium Von
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.