Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Teleurstelling ontstaat

als je van een ander precies hetzelfde verwacht zoals jij het zou doen. Ergens in ons als mens zit een vreemde kronkel. We zien anderen, zoals we onszelf zien. We gaan er letterlijk aan voorbij dat een ander mens niet zo is zoals je zelf bent.

Als jij altijd netjes en beleefd bent naar anderen, verwacht je dat ook terug. Als jij de ander altijd direct een antwoord geeft, verwacht je dat terug. Als jij voor een ander altijd klaarstaat, verwacht je dat terug.

Allemaal verwachtingen met even zoveel teleurstellingen. Je spreekt ze als medium dagelijks op Mediumsenparagnosten. Ik snap het niet, ik heb altijd klaargestaan en die ander doet nooit iets terug. Gek hè, denk je dan als medium, die ander is niet jou. En zo lang als je daar niet bewust bij stilstaat, blijft het leven je teleurstellen.

Ik ben jou niet, jij bent mij niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik jou niet respecteer. Ik kan het niet op jouw manier doen, dan moet ik kunstjes gaan uitvoeren. Dan ga ik voldoen aan jouw verwachtingen. Dat kan ik niet, dan vraag je iets van mij waardoor ik mijzelf kwijtraak. Veel relaties lopen hier op stuk. Omdat we vinden dat een ander het precies zo moet doen, zoals we het zelf doen.

Teleurstelling op teleurstelling en die leggen we neer bij de ander. En dat kunnen we ongelooflijk lang volhouden, omdat we er van overtuigd zijn dat de manier waarop wij het doen, de enige juiste is. Je gaat iemand toch geen 2 weken laten wachten op een antwoord! Je gaat toch iemand helpen als die dat nodig heeft? Zo denk jij.

De ander denkt anders. Die bepaalt zelf hoe die het leven invult, op zijn of haar manier. Als die na 2 weken antwoord geeft, dan is dat zo als het is. Daar kun jij heel veel van vinden en dat mag, maar kijk er dan ook eens als volgt naar.

In welke relatie sta jij met deze persoon? Is het je partner? Heb je dan wel goed gekeken of deze partner voor jou de juiste was? Of heb je nergens naar gekeken. Dan word je teleurgesteld, dat is een gegeven.

Zoals jij bent is er maar een en die doet het op haar of zijn manier. Ieder ander mens doet het op zijn manier. Alle manieren zijn goed. Alleen past de ene manier bij jou beter. Zorg er voor dat je je omringt met mensen die een beetje op dezelfde golflengte zitten, dan heb je de minste teleurstellingen.

Beter is het om juist voor diegenen te kiezen die helemaal niet op je golflengte zitten, want van die mensen kun je zo ongelooflijk veel leren. Maar ja dan moet je wel voorbij teleurstellingen moeten willen kijken.

Je kunt dit leren, door gesprekken te voeren met een coach, een counselor en daar hoef je de deur niet voor uit. Die vind je op Mediumsenparagnosten, Daar zitten goede mediums en goede paragnosten die jou helpen bewustwording te gaan krijgen.

Je bewust te worden dat juist diegenen waar jij je aan irriteert, degenen zijn die je een boodschap komen brengen. Die leren je anderen te gaan zien zoals ze zijn en niet als een kloon van jezelf.

Die leren jou te zien als een prachtig mens die het op haar of zijn manier doet en dat dat allemaal goed is. Maar de mediums en paragnosten leren je ook ruimdenkend in het leven te gaan staan. Zodat je begrijpt dat je van een ander niet hetzelfde kunt verwachten zoals jij het zelf doet.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.