Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Uitgebreide kaartlegging

Uitgebreide kaartlegging

Uitgebreide kaartlegging. Het was een mooie dag geweest. Ik had gewinkeld op het internet en gejaagd naar een aantal nieuwe kaartensets die ik absoluut graag wilde hebben. De een ging over engelen, de ander over chakras en de derde over kleuren.

Uitgebreide kaartlegging. Het was een mooie dag geweest. Ik had gewinkeld op het internet en gejaagd naar een aantal nieuwe kaartensets die ik absoluut graag wilde hebben. De een ging over engelen, de ander over chakras en de derde over kleuren. Ik had daarnaast wat informatie over Bachbloesems ingewonnen en over nieuwetijdskinderen. Nooit geweten dat er zoveel informatie was. Nieuwetijdskinderen stonden de laatste tijd zoveel in de kijker omdat er verschillende soorten van zijn. Zo zijn er de regenboogkinderen, de kristalkinderen en de indigokinderen. Het waren verschillende categorieen die alles te maken hadden met Hooggevoeligheid maar ook met de leeftijden. Feitelijk gezien volgen zij elkaar op. Ik was erin geinteresseerd en las er wat over. Uiteindelijk kocht ik de verschillende kaartensets en wat boeken over Engelen en gidsen. Niet heel spannend en sensationeel, maar ik wist dat ik het moest leren omdat als ik dit kocht het meestal betekende dat er ook vragen over gesteld zouden worden. Het universum werkte wat dat betreft goed en precies. Mijn gidsen waren altijd voortijdig op de hoogte en lieten vaak niets aan het toeval over. Ik was goed afgestemd en zij waren zich bewust van hun taak. Ze hielpen mij altijd bijtijds en tot in de finesses. Nu scheelde het wel dat ik een goed werkende intuitie had en helderwetend was.

Ik had de kaartensets nu een paar dagen en had nieuwe legpatronen aangeleerd. Ik had geoefend met een aantal mensen. Gek eigenlijk hoe de kaarten altijd voor zichzelf spraken. Ik wist dat ik er klaar voor was en ook de gidsen en engelen waren paraat. Ik zou deze middag inloggen en werken met de nieuwe kaartensets. Ik werd meteen gebeld en ja hoor de beller had een specifieke vraag over een soort engel en diens groep. Daarna vroeg ze wie haar beschermengel was. Ik legde de set uitgebreid in een ruitpatroon en wist zodoende te achterhalen wie haar beschermengel was. Metratron en zijn tweelingbroer Sandalphon. Ik kon het een en ander vertellen over deze twee engelen en hun taak en via deze weg ook over de roeping van deze beller. Vervolgens kon ik meten waar de beller stond in het spiritueel proces.
Het proces van ontwaken is een zorgvuldig proces waarbij er vier fasen te meten zijn. Onbewust, onbewust. Bewust onbewust. Onbewust bewust en bewust bewust. Ik leerde dat mijn beller bewust bewust was en eigenlijk zelf ook al heel veel kon. Ik moest haar vertellen, dat ze wat meer op zich zelf moest vertrouwen en zodoende ook wat meer op haar eigen kracht zou kunnen leunen. Ze mocht haar intuitie scherpen en weten dat wanneer haar intuitie haar iets vertelde ze ook maar beter zou kunnen luisteren. Dat was een wijze les volgens de beller die ze eigenlijk al vaker genegeerd had. Dat had bijgedragen tot langdurig vervelende situaties. Ik kon haar vertellen dat deze zouden voortduren zolang zij niet bewust knopen zou doorhakken. Voor de beller werd het een middag waar leerzame informatie gedeeld werd, veel informatie stroomde over het spirituele proces en de bovennatuurlijke wereld en ze leerde dat ze zelf ook heel wat in haar mars had.

Ik sloot de sessie af en wachtte op de volgende beller. Dat was een man en opnieuw werd er een legging gevraagd. Ik besloot dit keer de Lenormand kaarten te kiezen en sloot af met een Engelenkaart. De Lenormandkaarten vertelde mij dat deze mijnheer bedrogen werd door iemand die hem zeer lief was. Op relationeel maar ook op geldzaken. De man gaf aan dat hij dit al vermoedde en vertelde dat het ging over zijn zakenpartner met wie hij ook een relatie had. Zij was al langer in zijn leven maar hij had al vaker het gevoel gehad dat zij geld verduisterde zonder dat het echt duidelijk werd waar het geld bleef. Nu snapte hij meer van de puzzel en wist ook dat hij naar zijn gevoel moest luisteren. De legging eindigde met een Engelenkaart waarvan de boodschap was, vertrouw! Dat was een prima afsluiting en sloot goed aan bij het onderwerp van de legging. De man was teleurgesteld in zijn partner maar erg blij met de legging. Het was een bijzondere middag geworden waar het onderwerp duidelijk bedrog, waarheid, zuiverheid en intuitie was. Een middag waar heldervoelende en helderwetende gaven en intuitie gescherpt werden. Ik zou zeggen, een zeer vruchtbare middag.
Ik vond het nu wel welletjes en na nog een paar korte telefoontjes over nietszeggende zaken sloot ik af en logde uit. Ik zou nog even mediteren en dan was het wat mij betreft wel genoeg geweest.
 

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
In gesprek
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
In gesprek
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching