Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Van een afwachtende houding

naar een aanpakkende houding. Een cliënt verschijnt op de chat van mediumsenparagnosten en heeft een aantal vragen.

De eerste vraag die wordt gesteld is, waarom haar partner telkens verdwijnt, ze lange tijd dan niets hoort en ze maar zit te wachten op een bericht van hem. Hij pakt zijn verantwoordelijkheid niet, ze vertrouwt hem niet meer en is de situatie beu. Maar toch, ze wilt weten wanneer hij weer contact gaat opnemen.

Tijd voorspellen
Nu is de tijd voorspellen voor niemand mogelijk, lichtwerkers krijgen geen tijd door van hun gids, de engelen, het universum. Domweg omdat de tijd niet bestaat. De mens heeft de tijd bedacht en richt zich daar volledig op, voorbijgaand aan zijn eigen tijd en die om die reden de tijd niet goed besteed. Tijd is er net zolang als jij de tijd krijgt, het is aan de persoon zelf hoe hij zijn tijd gebruikt. En de cliënt op de chat van www.mediumsenparagnosten.nl maakt helaas geen goed gebruik van haar eigen tijd. Ze zit telkens in een afwachtende houding.

Om toch de cliënt een antwoord op de vraag te geven, raadpleeg ik mijn lenormandkaarten, die kunnen mij inzicht geven in de tijd, door ze zo neer te leggen dat ik haar toch een voorspelling kan geven. De cliënt is door mijn antwoord gerustgesteld. Want de cliënt weet nu dat de partner weer terug contact op zal nemen. En dat gaat gebeuren. Dat ze daar nog op moet wachten, ach dat doet ze eigenlijk haar leven lang al, ze heeft nog nooit echt geleefd en weet niet beter dat dit het is.

De cliënt geeft aan, dus het komt weer goed!
Dit is een trikkie vraag en waarom. Ik hoor mijn gids zeggen, het is nog nooit goed geweest. Maar dat plompverloren aan de cliënt mede te delen, daar jaag je cliënten mee weg. Zulke antwoorden van je gids, die omkleed je met woorden, zodanig dat de cliënt hierdoor een inzicht meekrijgt en dat inzicht zet de cliënt tot nadenken. Want wat is er nu echt aan de hand!

Wat neem het medium waar
Het medium die de chat heeft met deze cliënt ziet iets heel anders dan de cliënt zelf. Het medium op www.mediumsenparagnosten.nl ziet dat de cliënt niet voluit aan het leven is. Haar hele leven zit ze al in een afwachtende houding, hopende dat er dingen zullen gaan gebeuren waarin ze zich eindelijk eens goed gaat voelen. Waarin ze eindelijk eens de rust zal gaan krijgen waar ze zo naar snakt. Als het medium dit naar de cliënt aangeeft, dan beaamt de cliënt dit direct. Nu is er een opening om de cliënt te vertellen hoe of het nu echt zit met haar leven.

Jouw leven staat stil, zegt het medium. Je laat je leven afhangen van anderen, waardoor je altijd in een afwachtende houding zit. En zolang als jij afwacht, niet je eigen plan trekt, niet de focus op je eigen leven gaat leggen en gaat doen wat goed is voor jou, is niets goed en komt het niet goed!

De cliënt wordt wakker
Dit gezegd hebbend door het medium, begint er bij de cliënt een verandering plaats te vinden. Ze schrijft op de chat van www.mediumsenparagnosten.nl, dat het medium gelijk heeft, dat het klopt zoals het medium het ziet. De cliënt zit waar het aan schort in haar leven. En staat open voor verandering. De verandering om zichzelf belangrijk te gaan vinden en te gaan leven en nergens meer op te wachten.

Met liefde legt het medium uit hoe deze cliënt aan de slag kan gaan om van een afwachtende houding over te gaan naar een aanpakkende houding en welke positieve effecten die op haar en haar leven zullen hebben. De chat verandert van energie, van een beladen energie naar een tintelende energie. De cliënt wil dolgraag aan de slag en geeft aan of ze nog meerdere chats mag hebben met dit medium. Maar al te graag geeft het medium aan. Ik zie het effect op jou, wij gaan samen bouwen aan jouw toekomst!

Liefdevolle groet top medium Von mediums en paragnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.