Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Verbinden vanuit vrijheid

Grip op de liefde is nog niemand gelukt. Is overigens een boek over geschreven, dat zeker de moeite waard is om te lezen. Liefde is niet grijpbaar, het is voelbaar.

De mooie kant van de liefde is, dat we er niets voor hoeven te doen. Helemaal niets. Het is er, altijd, het raakt nooit op, het kan alleen maar meer worden. Alleen hoe krijg je dat voor elkaar!

Liefde verdubbelen
De enige manier om liefde meer te laten worden, is door jezelf liefde te geven en liefde van anderen toe te laten, zoals het voor jezelf goed voelt. Dan verdubbel je de liefde als vanzelf. Dan verbind je je vanuit vrijheid. Er is geen dwang naar jezelf toe, dat liefde er moet zijn. Want liefde die er moet zijn, die zien we dan in de ander en niet in onszelf. We gaan voorbij aan de liefde voor onszelf, als we de liefde van een ander willen. Diegenen die op zoek zijn naar een geliefde, kunnen dat met verschillende achterliggende redenen doen.

De reden om liefde te willen
Wil je de liefde van een ander en de reden erachter is, dat je jezelf anders niet vindt meetellen, of dat je leven anders niet compleet is, is niet de juiste reden. Dan komt er geen verbintenis vanuit vrijheid, maar vanuit een verkeerd perspectief. Dan wordt de liefde gezien als een bezit en is de verbintenis er niet vanuit vrijheid. Dat ervaren we in het dagelijks leven als een strijd.

Wil je de liefde, zodat je de liefde kunt verdubbelen en je ziet wel wanneer de liefde van een ander je pad gaat kruizen. En je leert de ander eerst op je gemak kennen, om te zien of de ander daadwerkelijk bij jou past, zodat de liefde de ruimte krijgt zich te verdubbelen, dan ben je op de juiste manier met de liefde bezig. Dan zie je namelijk ook dat eigenliefde er is en schat je jezelf op waarde. Dan neem je de liefde voor jezelf serieus en zul je je niet verbinden met iemand die de liefde niet zo serieus neemt als jij. Dan is er geen strijd.

De liefde vrijlaten
De enige manier om liefde op de juiste manier te krijgen, is het vrij te laten, zodat het de kans krijgt te mogen bloeien en jij vanuit jouw eigen vrijheid te verbinden met de liefde van een ander. Dit lezende en nu wetende, zie je nu hoogstwaarschijnlijk dat je nog wat werk te verzetten hebt, om op de juiste manier met liefde om te gaan. Je wilt hier meer over weten, welnu dat kan. Wend je hiervoor tot liefdevolle consulenten die jou heel goed kunnen bijstaan hierin op www.mediumsenparagnosten.nl.

De mediums en paragnosten van www.mediumsenparagnosten.nl kunnen jou vertellen hoe je liefde kunt toelaten, ontvangen en vrij laat zijn, om zo ook voor jou die verdubbeling te krijgen van de liefde, die je zo verdient.

Verander je kijken naar de liefde
Ga de pijn, het verdriet, de teleurstellingen voorbij die de liefde je tot op heden heeft gebracht. Reken af met alles zoals je in het verleden naar de liefde hebt gekeken en ga de liefde voor jezelf leren te omarmen. Dan ben je klaar de liefde van een ander, dan kijk je anders. Dan laat je alleen nog maar iemand toe die het goed meent. Ben je de verblindheid voorbij en de drang om liefde te willen bezitten. Je zoekt er niet meer naar.

Je verbindt je dan vanuit vrijheid en ervaart de liefde zoals die is bedoeld. Je verdient het, iedereen verdient het. Het is de manier waarop we er naar kijken en toelaten die van belang is om het op de juiste manier te krijgen.

Liefdevolle groet Von top medium mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.