Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Verbonden met je ziel

Je kent de uitspraak wel, met je ziel onder je arm. Waarmee we zeggen, die is zijn ziel kwijt, die is de weg kwijt. Dat is triest, dat is naar, vervelend. Dat verdient die persoon niet. Of je vindt het juist fijn dat die zijn ziel kwijt is, want het werd wel eens tijd.

De manier waarop die ander leefde, was met zoveel leugens en bedrog en een spoor van vernieling. Nu mag die zelf in de vernieling liggen.

Onverlet wat je er van vindt, als je de verbinding kwijt bent met je eigen ziel, ben je verloren, compleet. Je bent een speelbal geworden van het leven. Je slingert van de ene kant naar de andere kant, vaak een verslaving hebbend, zodat je niet naar die diepe rauwe pijn hoeft te gaan, of mee te worden geconfronteerd.

Laat mij maar, ik hoef niet meer zo nodig. Ik heb het wel goed zo en je ziet de ander afglijden. Des te meer je wilt helpen, des te meer krijg je een sneer. Om die reden stop je er ook mee. Stopt iedereen er op een gegeven moment mee. De een vertrekt boos, de ander gelaten. In ieder geval laten we op een gegeven ogenblik, diegene die met zijn ziel onder zijn arm loopt, aan zijn lot over.

Hoe mooi steekt de liefde in elkaar. Het lijkt liefdeloos die ander niet meer te helpen en juist het niet helpen is een liefdevol gebaar. Het lijkt verschrikkelijk dat de ander met zijn ziel de verbinding kwijt is en zielsalleen is, toch is het een liefdevol gebaar van het universum.

Zielsalleen, geen verbintenis met de eigen ziel en om die reden alle andere zielen uit zijn leven bant, door zijn eigen onmogelijke gedrag. Zie je hoe toepasselijk het is, zielsalleen en dat het de bedoeling is.

Dat het de bedoeling is dat hij alleen is, want dan kan hij de weg weer gaan vinden naar zijn eigen ziel. Daar aan voorafgaand zijn jaren van tegenslag, pijn en verdriet geweest. Met enorme verliezen, vaak eerst op zakelijk valk, financieel, dan op het vlak van de liefde. Ondertussen de schone schijn ophoudend, zichzelf verdedigend en de schuld neerleggen bij anderen.

Maar die anderen verdwijnen, niet zonder reden. We denken dat ze dat doen, omdat die ander zo onaardig tegen ons is. Nee hoor, het is de bedoeling. Ook bij jou. Zielsalleen is juist de bedoeling, zodat je eindelijk eens aan de slag gaat je eigen ziel te vinden en je er mee te verbinden.

Er is geen alternatief meer, er is niemand meer waar je je beklag kunt doen, dus je stop vanzelf met klagen. Niemand die er naar luistert. Je wordt gedwongen te stoppen met al je geklaag. En langzaam aan ga je anders worden.

Je gaat dingen doen voor jezelf, je moet wel. Je gaat genieten van de dingen die je met jezelf doet. Je moet wel. Je gaat langzaam aan anders denken, je moet wel. Je gaat anders doen, je hebt geen keuze. Je begint ineens positiever te worden, je ontmoet nieuwe mensen. Je begint rustiger te worden. Je begint beter te slapen, een dagindeling te krijgen waar je zelf blij mee bent. Je krijgt meer energie.

De verbinding met je ziel begint tot stand te komen. Je bent beter gemutst, vrolijker, aangenamer. Er kan zelfs een lach vanaf. Je lacht om jezelf, dat je dingen zo hebt laten gebeuren. Je hebt het goed met jezelf.

Je begint te luisteren naar jezelf, naar je ziel. Die ga je niet en nooit meer verloochenen. Nu kom je van de hel in de hemel, je wist niet dat het eigenlijk zo simpel was. Eigenliefde eerst en wat een gezellige mensen heb ik nu ineens om mij heen en wat doe ik allemaal leuke dingen. Je hebt ongelooflijk veel gehad aan de chatgesprekken met een medium van Mediums en Paragnosten. Elke keer stond ze voor je klaar, liet ze je uitrazen. Ze begreep je, ze begreep je proces. Het medium heeft je er echt doorheen gesleept.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.