Waarom is het leven

Waarom is het leven niet zoals ik het beeld in mijn hoofd heb. Ik wil zo graag iets van het leven maken, ik doe mijn uiterste best, maar toch, al wat ik doe, het ziet er nooit echt uit zoals ik in mijn hoofd bedenk. Ik voel het gewoon niet, het is er niet. Hoe kan het toch!

Een relatie, is dit het nu
Genoten heb ik van mijn trouwdag. Voelde me echt de prinses. Nu ben ik een paar jaar verder. Het is wakker worden, eten, werken, boodschappen, tv kijken op de bank en weer slapen. Is dit het nu. Ik had er toch zo’n fijn beeld van in mijn hoofd, samen, gezellig, vreugdevol. En het lijkt er helemaal niet op.

Een vakantie die tegenvalt
Ik heb me zo verheugd op de vakantie en dan ben ik er, en ja, dan is het leuk, gezellig, maar dat hele blije gevoel, dat mis ik dan gewoon. Ben ik dan weer terug thuis, heb ik spijt dat ik er niet meer uit heb gehaald.

Kinderen die geen roze wolk blijken te zijn
Ik wilde zo graag kinderen, zag het al helemaal voor me. Gave kinderwagen, lekker wandelen, de kleine overal mee naar toe. Maar in de praktijk komt er niets van terecht. Ik ben alleen maar bezig voor mijn gevoel met wassen, eten geven en aankleden en dan heb ik het nog maar niet over die slapeloze nachten.

Werk dat niet voldoet
Ik werk 3 dagen in de week en eerlijk gezegd, gelukkig maar. Ik dacht dat ik het leuk zou vinden. Collega’s onderling, werk dat mij aanspreekt. Maar ik sleep me er elke ochtend naartoe. En die collega’s, heb soms het gevoel dat er meer geroddeld dan gewerkt wordt.

Wat is hier aan de hand?
1. Er is een beeld gecreëerd van het leven, dat zo fantastisch mooi wordt weerspiegelt, maar zo ver weg afligt van de realiteit, dat het niet haalbaar is.
2. Diegene die het leven al voor zichzelf heeft ingevuld hoe of het zou moeten zijn, geniet niet in het nu. Die is constant al bezig in het hoofd met het zetten van de volgende stappen en plaatjes invullen, hoe of het zou moeten zijn en holt met zichzelf achter de realiteit aan.

Het leven is nu. De enige manier om dat beeld te verwezenlijken zoals we het graag zouden willen, is door in het NU te leven. Want als je in het NU staat, ben je niet bezig met wat komen gaat. Ben je niet bezig in je hoofd plaatjes te vormen hoe of je het graag zou willen. Want wat er is, is er en alles wat er is, dat voel je, als je leeft in het nu.

Ten volle kunnen genieten
Je kunt pas ten volle genieten, als je openstaat voor genieten. En als je geniet van wat er is, dan is het zelfs zo, dat het nog beter kan aanvoelen, dan dat je ooit had gedroomd. Want is het niet zo, dat de onverwachte dingen, de meeste plezier geven?

En als dat zo is, zal het dan niet de bedoeling zijn in het nu te leven, dat te omarmen en de toekomst te laten komen, zoals die zich aandient en jij daarvan geniet en bijstuurt, op het moment dat bijsturen nodig is en verder van alles geniet!

Leer de plaatjes in je hoofd te verwezenlijken en dat kun je het makkelijkste doen met een top medium, of een top paragnost of waarzegger, een top kaartlegster van de tarot of de lenormand en deze vind je op www.mediums247.com.nl Liefdevolle groet, Top medium Von