Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Waarom zou je bellen naar een consulent

van mediums en paragnosten? Wel er zijn verschillende redenen die ik kan bedenken om dat te willen doen: Je bent zelf paranormaal begaafd.

Je bent zelf paranormaal begaafd. Je wilt informatie over de paranormale gaven en of wereld. Je voelt dat er meer is tussen Hemel en aarde
Je hebt een vraag over een paranormaal onderwerp bijvoorbeeld omdat iemand overleden is. Zoals ik al zei, er zijn veel redenen. Het is goed om wanneer je belt je te bezinnen op de reden. Waarom belt je en welke vaardigheden heb je nodig van een bepaalde consulent van paragnosten.info.

Een medium bijvoorbeeld kan contact maken met een overledene terwijl een paragnost dat niet kan. Een psychometrist kan zeer invoelend zijn terwijl de gaven van een helderziende op een totaal ander vlak liggen. Let op, soms overlapt het elkaar of heeft een persoon meerdere gaven. Dat is goed om in ogenschouw te nemen. Zodra je helder hebt waarom je wilt bellen en wat er gevraagd wordt aan kwaliteiten van een persoon kun je een consulent kiezen op mediums en paragnosten. Ga dan naar de website en kijk even naar de foto van de consulent. Krijg je er een prettig gevoel bij? Anders is het verstandig nog even naar de anderen te kijken.

Vervolgens wanneer je een keus gemaakt hebt kijk je of de consulente aanwezig is. Soms kunnen dingen die gezegd worden nogal treffend zijn en dan is het fijn om deze zaken bij de hand te hebben. Zodra je er klaar voor bent, je niet gestoord kunt worden dan ga je bellen. Geef kort en bondig de reden waarvoor je belt. Ellenlange verhalen mogen als je belt voor een luisterend oor maar een vakkundig medium en of helderziende heeft aan een korte inleiding genoeg.

Soms werken paragnosten en mediums met instrumenten zoals kaarten, runen, edelstenen, maar ook een glazen bol of koffiedik behoren tot de mogelijkheden. Als je iets niet begrijpt of je voelt je er niet prettig bij geef dat dan aan. Soms is hetgeen het medium, of de consulent je verteld niet zo leuk om te horen maar is het wel de waarheid zoals gezien door het medium of de consulent. Vindt je het niet leuk om te horen geef dat dan aan. Vertel dat je het moeilijk vindt of onprettig en waarom dat zo is. Dan kun je er even over praten. De waarheid zal er niet anders door worden maar misschien wel het gevoel dat je erbij krijgt. Soms is de waarheid nu een keer zeer treffend. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zorg dat je tijdens het consult de antwoorden kreeg waar je voor belde.

Als dat niet het geval is of je voelt je niet fijn en wilt liever een andere consulent bellen op de lijn is dat natuurlijk prima maar het is wel prettig als dat even gezegd wordt. Een afsluiting of begroeting, het medium doet wel zijn best voor u en is naast een kanaal die de beelden en dingen die hij of zij hoort en als boodschapper doorgeeft ook maar een mens.
Tot slot probeer na het gesprek of tijdens het gesprek aantekeningen te maken over de dingen die gezegd worden zodat je ze later nog eens terug kunt lezen. Dat werkt erg prettig want soms krijg je zo veel informatie dat het nauwelijks te onthouden is. Na een gesprek is het goed om je er even over te bezinnen al gebeurd dat meestal vanzelf. Wat is er gezegd, en wat had ik eraan? Daarna even een glas water drinken en een fijn blokje om, een frisse neus is soms erg fijn. Of een douche.
We hopen je te mogen begroeten met alle vragen op de bellijn van medium en paragnosten.

Entiteiten en geesten, Er gebeuren weleens dingen zonder dat er niemand fysiek aanwezig is? Bijvoorbeeld lampen gaan zomaar kapot, een koude windvlaag en dingen die zich zomaar verplaatsen Dichtslaande deuren? Het kan allemaal. Toch kan het je angstig maken wanneer je niet weet wat het is, wie het veroorzaakt en wat je moet doen of vooral niet doen. Entiteiten en geesten kunnen zich overal bevinden want het bovennatuurlijke is overal om ons heen. Soms zijn mensen overleden maar kunnen zij om welke reden dan ook niet overgaan naar de andere wereld. Of dat willen zij nog niet. Ze zijn er nog niet aan toe. Dat kan allemaal. Soms zie je dat mensen nog iets wilden zeggen aan achtergebleven dierbaren en of dat er nog iets uit te spreken was na bijvoorbeeld een ruzie. Ook kan het zijn dat de achtergebleven mensen op aarde heel veel verdriet hebben en dat hun rouw, verdriet en ellende maakt dat de overledene hier dicht bij hen wil blijven.

Ondanks dat het de keus is van een entiteit zelf ligt er een andere bedoeling, namelijk doorgroei en geboorte in de lichtwereld, ook wel de Hemel genoemd. Daar groeit een ziel door en keert terug naar het veld van eenheid. Men kan ook een nieuw lichaam krijgen en opnieuw geboren worden. Dat kan allemaal maar dan moeten zij wel vrij zijn om te groeien. Daarom besef goed dat het hoewel verdrietig is iemand te moeten loslaten ook een mooie geboorte in het Licht is en dat wij de ander die kans dienen te geven.
Heb jij het moeilijk met een overlijden doe dan iets ter nagedachtenis aan die persoon. Plant bijvoorbeeld een bloem of een boom, het is het mooiste dat je kunt doen. Want je bevestigt hiermee het leven, en niet de dood. De dood is slechts een overgang en een illusie. Toch heb je te maken met rouw, verdriet en leegte en soms heel veel vragen. Ervaar jij dat ook? Zoek dan hulp en vraag de engelen ook om je bij te staan.

Ook kun je een spiritueel consult boeken of een medium op onze paragnosten.info bellijn raadplegen om te horen hoe je ermee om kunt gaan en hoe de overledene het maakt. Onze mediums van paragnosten.info staan voor jouw paraat om je de weg te wijzen en om je in contact te brengen met je dierbare. Soms komt de informatie niet direct heel duidelijk door en dat kan te maken hebben met de tijd van overlijden. Hoe korter het geleden is hoe moeizamer het soms kan zijn. Dan heeft een overledene eerst rust nodig. Rust om te wennen aan de nieuwe situatie en rust om te herstellen. Geboren worden in de lichtwereld kost energie.
Gelukkig staan de engelen hen ter zijde en worden zij omringt met hun liefdevolle vleugels.

Gelukkig mogen wij ook voor achtergeblevenen de engelen aanroepen om te vragen of zij je willen bijstaan, omringen met liefde en troost, en je kracht geven.
Graag luisteren onze paragnosten van paragnosten.info ook naar jouw verhaal en zullen zij proberen om je advies te geven waar je mee verder kunt of handvaten. We zijn allemaal mensen en soms is het gewoon fijn om even je verdriet of juist mooie herinneringen te delen. Wat is er fijner dan dit te kunnen doen met iemand die je begrijpt. Daarom helpen wij van paragnosten.info jouw graag omdat wij weten wat het is om iemand te missen en om verdriet te hebben. Omdat ook wij mensen zijn.
Helderziendheid is een van de gaven die een paragnost eigen is.

Een helderziende maakt door middel van zijn derde oog contact met de bovennatuurlijke wereld. De helderziende neemt zaken waar middels zijn derde oog en geeft deze dingen door aan een beller. Dit kunnen allerlei zaken zijn en meestal is het effectiefst om de dingen te vertellen zoals ze waargenomen worden. Als men ze zo doorgeeft zoals men het waarneemt weet de beller/vraagsteller vaak feilloos waar het over gaat.
Helderzienden hebben vaak naast helderziendheid meer gaven zoals bijvoorbeeld helderweten, zonder te weten hoe heeft men kennis waar men geen wetenschap van zou kunnen hebben omdat er geen voorgegeven informatie is. Helderzienden worden vaak als overkoepelend paragnost genoemd. Soms nemen zij niet alleen waar via hun derde oog maar bijvoorbeeld ook door runen pendel of allerlei soorten kaarten. Dit kunnen orakel, wijsheid, antwoord en inzichtkaarten maar ook Madame Lenormand en of tarot zijn.

Helderziendheid is een bovennatuurlijke waarneming en men noemt dergelijke gaven ook wel paranormaal of spiritueel. In de moderne tijd is spiritualiteit een levensstijl waarbij het de intentie is zichzelf te verwezenlijken of zover mogelijk te ontplooien richting eenheid. Men leert dan leven naar de Geest. Hoe verder je je ontwikkeld hoe dichter je bij de Bron van het leven komt en hoe meer je je eigen centrum ontdekt.

Wie dit centrum heeft ontdekt, leert om van daar uit te leven. Dat is een heel proces waarbij we elkaar als spiegel gebruiken. Bijvoorbeeld in relaties. Elk mens die je in je leven tegenkomt heeft iets te vertellen. Alles heeft een reden. Maar wat doe je wanneer je het even zelf niet meer weet? Je komt er niet uit en je snapt er helemaal niets van? Je voelt dingen als zand tussen je vingers glippen en je weet niet wat je eraan moet of kunt doen? Dan kun je een helderziende bellen. Hij of zij zal je graag met raad en daad terzijde staan. Meestal komen er bij het horen van een stem of het kort beschrijven van je vraag of situatie vrijwel meteen beelden door bij een helderziende. Vrij vaak komt het voor dat zodra er gebeld wordt de informatie al begint te komen en de energie begint te stromen. Daarom is het goed om je vragen te stellen aan een paragnost of helderziende. Zij zullen graag meekijken door middel van jou eigen energie of door middel van een hulpmiddel waarvan er velen te noemen zijn. Bijvoorbeeld een fotolezing of een kaartenlegging, kunnen een nauwkeurig beeld geven van de situatie of de vraag die is gesteld.

Onze helderzienden staan met hun derde oog en andere bovennatuurlijke gaven graag voor je klaar om je een duidelijk en accuraat waarheidsgetrouw antwoord te geven.
Wij praten mensen niet naar de mond maar vertellen de waarheid.

Wat betekent lichtwerk, Lichtwerk betekent dat een persoon met een helder bewustzijn en een verbinding met de Bron zichzelf in dienst stelt ten behoeve van de transformatieprocessen van de mensheid en moeder Aarde. De persoon bezit wijsheid, liefde en kennis maar ook kracht en is sterk verbonden met het veld van eenheid dat voorbij de dualiteit ligt. Het ego van een Lichtwerker is onderworpen aan het Licht.

Lichtwerk, of terwijl werken met kennis, liefde wijsheid en kracht in dienst van het universum ten behoeve van de aarde en de mensen wordt gekenmerkt door het ervaren van contact met de bovennatuurlijke wereld en het hebben van een sterke verbondenheid met de natuur en de mensheid. Lichtwerk is een roeping die er al vanaf jongs af aan is maar door opvoeding, overtuigingen en gedachtenpatronen meestal van buitenaf geconditioneerd raken veel lichtwerkers rond een jaar of tien in een soort sluimertoestand en worden zij zich pas later weer bewust van wie ze zijn en hun heldere vermogens.

Lichtwerk is bijvoorbeeld reiki, helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderruiken maar ook het leggen van contact met overledenen, gidsen, geesten en engelen. Lichtwerk kan ook zijn waarzeggen, verleden, heden en toekomst zien maar ook trauma’s opruimen en andere blokkades uit de weg ruimen. Trauma’s helen is ook iets dat behoord tot het lichtwerk. Healings en readings zijn vormen van lichtwerk die door helderzienden, mediums, paragnosten, kaartleggers astrologen en reikimasters worden gegeven.

Soms betekent lichtwerk de confrontatie met het duister en duistere krachten aangaan en wordt je gevraagd om als lichtwerker zuiveringen te doen. Zuiveringen is het vrijmaken van een huis, plaats of persoonlijke energiebaan zoals de aura en of het Lichtlichaam van entiteiten en of geesten of demonen die het lichaam willen overnemen of willen aanzetten tot handelingen die niet van het licht zijn maar bedoeld om te vernietigen of te heersen.
Bij een zuivering is het zaak om je ervan te vergewissen wie er bevrijd dienen te worden en of je dit alleen aankunt. Meestal wordt aangeraden dergelijk werk met meer dan een persoon te gaan doen. Ook is het erg belangrijk dat men zich dan goed beschermd bijvoorbeeld door de bescherming van gidsen en engelen aan te roepen.

Bij een huiszuivering of persoonszuivering kun je veel zaken gebruiken, bijvoorbeeld kruiden en of wierook maar ook soorten edelstenen. Na een zuivering dient een lichtwerker ook zichzelf te helen en te zuiveren en bijvoorbeeld een douche te nemen maar ook zelf even weer te aarden. Aarden wil zeggen centreren op de aarde. Lichtwerk kan op allerlei niveaus plaatsvinden.
Heel aards, bijvoorbeeld met mensen dieren en de natuur, maar ook op het niveau van overledenen door hen te begeleiden naar het Licht of een Engel aan te roepen die hiertoe in staat is de persoon te brengen naar de plek zoals die voor hem of haar bedoeld is.

Lichtwerk is veelal ook allerlei verzorgende beroepen en vaak zie je dat men dan een combinatie doet van spiritueel werk en dienstverlenend werk. Bij lichtwerk komt soms veel kijken en men moet goed verbonden zijn en blijven met de bron maar ook met twee benen op de grond blijven staan. Men dient zijn kennis bij te houden en zich zelf blijven ontwikkelen omdat alles aan verandering onderhevig is.

Onze lichtwerkers weten veel van het Lichtwerk en zijn daarom prima in staat contact te leggen met de bovennatuurlijke wereld middels hun heldere gaven. Zij stellen zich in dienst van de liefde en zijn er daarom ook voor jou.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.