Waarom zou je bellen naar een consulent

van mediums en paragnosten? Wel er zijn verschillende redenen die ik kan bedenken om dat te willen doen: Je bent zelf paranormaal begaafd.

Je bent zelf paranormaal begaafd. Je wilt informatie over de paranormale gaven en of wereld. Je voelt dat er meer is tussen Hemel en aarde
Je hebt een vraag over een paranormaal onderwerp bijvoorbeeld omdat iemand overleden is. Zoals ik al zei, er zijn veel redenen. Het is goed om wanneer je belt je te bezinnen op de reden. Waarom belt je en welke vaardigheden heb je nodig van een bepaalde consulent van paragnosten.info.

Een medium bijvoorbeeld kan contact maken met een overledene terwijl een paragnost dat niet kan. Een psychometrist kan zeer invoelend zijn terwijl de gaven van een helderziende op een totaal ander vlak liggen. Let op, soms overlapt het elkaar of heeft een persoon meerdere gaven. Dat is goed om in ogenschouw te nemen. Zodra je helder hebt waarom je wilt bellen en wat er gevraagd wordt aan kwaliteiten van een persoon kun je een consulent kiezen op mediums en paragnosten. Ga dan naar de website en kijk even naar de foto van de consulent. Krijg je er een prettig gevoel bij? Anders is het verstandig nog even naar de anderen te kijken.

Vervolgens wanneer je een keus gemaakt hebt kijk je of de consulente aanwezig is. Soms kunnen dingen die gezegd worden nogal treffend zijn en dan is het fijn om deze zaken bij de hand te hebben. Zodra je er klaar voor bent, je niet gestoord kunt worden dan ga je bellen. Geef kort en bondig de reden waarvoor je belt. Ellenlange verhalen mogen als je belt voor een luisterend oor maar een vakkundig medium en of helderziende heeft aan een korte inleiding genoeg.

Soms werken paragnosten en mediums met instrumenten zoals kaarten, runen, edelstenen, maar ook een glazen bol of koffiedik behoren tot de mogelijkheden. Als je iets niet begrijpt of je voelt je er niet prettig bij geef dat dan aan. Soms is hetgeen het medium, of de consulent je verteld niet zo leuk om te horen maar is het wel de waarheid zoals gezien door het medium of de consulent. Vindt je het niet leuk om te horen geef dat dan aan. Vertel dat je het moeilijk vindt of onprettig en waarom dat zo is. Dan kun je er even over praten. De waarheid zal er niet anders door worden maar misschien wel het gevoel dat je erbij krijgt. Soms is de waarheid nu een keer zeer treffend. Dat is niet altijd gemakkelijk. Zorg dat je tijdens het consult de antwoorden kreeg waar je voor belde.

Als dat niet het geval is of je voelt je niet fijn en wilt liever een andere consulent bellen op de lijn is dat natuurlijk prima maar het is wel prettig als dat even gezegd wordt. Een afsluiting of begroeting, het medium doet wel zijn best voor u en is naast een kanaal die de beelden en dingen die hij of zij hoort en als boodschapper doorgeeft ook maar een mens.
Tot slot probeer na het gesprek of tijdens het gesprek aantekeningen te maken over de dingen die gezegd worden zodat je ze later nog eens terug kunt lezen. Dat werkt erg prettig want soms krijg je zo veel informatie dat het nauwelijks te onthouden is. Na een gesprek is het goed om je er even over te bezinnen al gebeurd dat meestal vanzelf. Wat is er gezegd, en wat had ik eraan? Daarna even een glas water drinken en een fijn blokje om, een frisse neus is soms erg fijn. Of een douche.
We hopen je te mogen begroeten met alle vragen op de bellijn van medium en paragnosten.

Entiteiten en geesten, Er gebeuren weleens dingen zonder dat er niemand fysiek aanwezig is? Bijvoorbeeld lampen gaan zomaar kapot, een koude windvlaag en dingen die zich zomaar verplaatsen Dichtslaande deuren? Het kan allemaal. Toch kan het je angstig maken wanneer je niet weet wat het is, wie het veroorzaakt en wat je moet doen of vooral niet doen. Entiteiten en geesten kunnen zich overal bevinden want het bovennatuurlijke is overal om ons heen. Soms zijn mensen overleden maar kunnen zij om welke reden dan ook niet overgaan naar de andere wereld. Of dat willen zij nog niet. Ze zijn er nog niet aan toe. Dat kan allemaal. Soms zie je dat mensen nog iets wilden zeggen aan achtergebleven dierbaren en of dat er nog iets uit te spreken was na bijvoorbeeld een ruzie. Ook kan het zijn dat de achtergebleven mensen op aarde heel veel verdriet hebben en dat hun rouw, verdriet en ellende maakt dat de overledene hier dicht bij hen wil blijven.

Ondanks dat het de keus is van een entiteit zelf ligt er een andere bedoeling, namelijk doorgroei en geboorte in de lichtwereld, ook wel de Hemel genoemd. Daar groeit een ziel door en keert terug naar het veld van eenheid. Men kan ook een nieuw lichaam krijgen en opnieuw geboren worden. Dat kan allemaal maar dan moeten zij wel vrij zijn om te groeien. Daarom besef goed dat het hoewel verdrietig is iemand te moeten loslaten ook een mooie geboorte in het Licht is en dat wij de ander die kans dienen te geven.
Heb jij het moeilijk met een overlijden doe dan iets ter nagedachtenis aan die persoon. Plant bijvoorbeeld een bloem of een boom, het is het mooiste dat je kunt doen. Want je bevestigt hiermee het leven, en niet de dood. De dood is slechts een overgang en een illusie. Toch heb je te maken met rouw, verdriet en leegte en soms heel veel vragen. Ervaar jij dat ook? Zoek dan hulp en vraag de engelen ook om je bij te staan.

Ook kun je een spiritueel consult boeken of een medium op onze paragnosten.info bellijn raadplegen om te horen hoe je ermee om kunt gaan en hoe de overledene het maakt. Onze mediums van paragnosten.info staan voor jouw paraat om je de weg te wijzen en om je in contact te brengen met je dierbare. Soms komt de informatie niet direct heel duidelijk door en dat kan te maken hebben met de tijd van overlijden. Hoe korter het geleden is hoe moeizamer het soms kan zijn. Dan heeft een overledene eerst rust nodig. Rust om te wennen aan de nieuwe situatie en rust om te herstellen. Geboren worden in de lichtwereld kost energie.
Gelukkig staan de engelen hen ter zijde en worden zij omringt met hun liefdevolle vleugels.

Gelukkig mogen wij ook voor achtergeblevenen de engelen aanroepen om te vragen of zij je willen bijstaan, omringen met liefde en troost, en je kracht geven.
Graag luisteren onze paragnosten van paragnosten.info ook naar jouw verhaal en zullen zij proberen om je advies te geven waar je mee verder kunt of handvaten. We zijn allemaal mensen en soms is het gewoon fijn om even je verdriet of juist mooie herinneringen te delen. Wat is er fijner dan dit te kunnen doen met iemand die je begrijpt. Daarom helpen wij van paragnosten.info jouw graag omdat wij weten wat het is om iemand te missen en om verdriet te hebben. Omdat ook wij mensen zijn.
Helderziendheid is een van de gaven die een paragnost eigen is.

Een helderziende maakt door middel van zijn derde oog contact met de bovennatuurlijke wereld. De helderziende neemt zaken waar middels zijn derde oog en geeft deze dingen door aan een beller. Dit kunnen allerlei zaken zijn en meestal is het effectiefst om de dingen te vertellen zoals ze waargenomen worden. Als men ze zo doorgeeft zoals men het waarneemt weet de beller/vraagsteller vaak feilloos waar het over gaat.
Helderzienden hebben vaak naast helderziendheid meer gaven zoals bijvoorbeeld helderweten, zonder te weten hoe heeft men kennis waar men geen wetenschap van zou kunnen hebben omdat er geen voorgegeven informatie is. Helderzienden worden vaak als overkoepelend paragnost genoemd. Soms nemen zij niet alleen waar via hun derde oog maar bijvoorbeeld ook door runen pendel of allerlei soorten kaarten. Dit kunnen orakel, wijsheid, antwoord en inzichtkaarten maar ook Madame Lenormand en of tarot zijn.

Helderziendheid is een bovennatuurlijke waarneming en men noemt dergelijke gaven ook wel paranormaal of spiritueel. In de moderne tijd is spiritualiteit een levensstijl waarbij het de intentie is zichzelf te verwezenlijken of zover mogelijk te ontplooien richting eenheid. Men leert dan leven naar de Geest. Hoe verder je je ontwikkeld hoe dichter je bij de Bron van het leven komt en hoe meer je je eigen centrum ontdekt.

Wie dit centrum heeft ontdekt, leert om van daar uit te leven. Dat is een heel proces waarbij we elkaar als spiegel gebruiken. Bijvoorbeeld in relaties. Elk mens die je in je leven tegenkomt heeft iets te vertellen. Alles heeft een reden. Maar wat doe je wanneer je het even zelf niet meer weet? Je komt er niet uit en je snapt er helemaal niets van? Je voelt dingen als zand tussen je vingers glippen en je weet niet wat je eraan moet of kunt doen? Dan kun je een helderziende bellen. Hij of zij zal je graag met raad en daad terzijde staan. Meestal komen er bij het horen van een stem of het kort beschrijven van je vraag of situatie vrijwel meteen beelden door bij een helderziende. Vrij vaak komt het voor dat zodra er gebeld wordt de informatie al begint te komen en de energie begint te stromen. Daarom is het goed om je vragen te stellen aan een paragnost of helderziende. Zij zullen graag meekijken door middel van jou eigen energie of door middel van een hulpmiddel waarvan er velen te noemen zijn. Bijvoorbeeld een fotolezing of een kaartenlegging, kunnen een nauwkeurig beeld geven van de situatie of de vraag die is gesteld.

Onze helderzienden staan met hun derde oog en andere bovennatuurlijke gaven graag voor je klaar om je een duidelijk en accuraat waarheidsgetrouw antwoord te geven.
Wij praten mensen niet naar de mond maar vertellen de waarheid.

Wat betekent lichtwerk, Lichtwerk betekent dat een persoon met een helder bewustzijn en een verbinding met de Bron zichzelf in dienst stelt ten behoeve van de transformatieprocessen van de mensheid en moeder Aarde. De persoon bezit wijsheid, liefde en kennis maar ook kracht en is sterk verbonden met het veld van eenheid dat voorbij de dualiteit ligt. Het ego van een Lichtwerker is onderworpen aan het Licht.

Lichtwerk, of terwijl werken met kennis, liefde wijsheid en kracht in dienst van het universum ten behoeve van de aarde en de mensen wordt gekenmerkt door het ervaren van contact met de bovennatuurlijke wereld en het hebben van een sterke verbondenheid met de natuur en de mensheid. Lichtwerk is een roeping die er al vanaf jongs af aan is maar door opvoeding, overtuigingen en gedachtenpatronen meestal van buitenaf geconditioneerd raken veel lichtwerkers rond een jaar of tien in een soort sluimertoestand en worden zij zich pas later weer bewust van wie ze zijn en hun heldere vermogens.

Lichtwerk is bijvoorbeeld reiki, helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderruiken maar ook het leggen van contact met overledenen, gidsen, geesten en engelen. Lichtwerk kan ook zijn waarzeggen, verleden, heden en toekomst zien maar ook trauma’s opruimen en andere blokkades uit de weg ruimen. Trauma’s helen is ook iets dat behoord tot het lichtwerk. Healings en readings zijn vormen van lichtwerk die door helderzienden, mediums, paragnosten, kaartleggers astrologen en reikimasters worden gegeven.

Soms betekent lichtwerk de confrontatie met het duister en duistere krachten aangaan en wordt je gevraagd om als lichtwerker zuiveringen te doen. Zuiveringen is het vrijmaken van een huis, plaats of persoonlijke energiebaan zoals de aura en of het Lichtlichaam van entiteiten en of geesten of demonen die het lichaam willen overnemen of willen aanzetten tot handelingen die niet van het licht zijn maar bedoeld om te vernietigen of te heersen.
Bij een zuivering is het zaak om je ervan te vergewissen wie er bevrijd dienen te worden en of je dit alleen aankunt. Meestal wordt aangeraden dergelijk werk met meer dan een persoon te gaan doen. Ook is het erg belangrijk dat men zich dan goed beschermd bijvoorbeeld door de bescherming van gidsen en engelen aan te roepen.

Bij een huiszuivering of persoonszuivering kun je veel zaken gebruiken, bijvoorbeeld kruiden en of wierook maar ook soorten edelstenen. Na een zuivering dient een lichtwerker ook zichzelf te helen en te zuiveren en bijvoorbeeld een douche te nemen maar ook zelf even weer te aarden. Aarden wil zeggen centreren op de aarde. Lichtwerk kan op allerlei niveaus plaatsvinden.
Heel aards, bijvoorbeeld met mensen dieren en de natuur, maar ook op het niveau van overledenen door hen te begeleiden naar het Licht of een Engel aan te roepen die hiertoe in staat is de persoon te brengen naar de plek zoals die voor hem of haar bedoeld is.

Lichtwerk is veelal ook allerlei verzorgende beroepen en vaak zie je dat men dan een combinatie doet van spiritueel werk en dienstverlenend werk. Bij lichtwerk komt soms veel kijken en men moet goed verbonden zijn en blijven met de bron maar ook met twee benen op de grond blijven staan. Men dient zijn kennis bij te houden en zich zelf blijven ontwikkelen omdat alles aan verandering onderhevig is.

Onze lichtwerkers weten veel van het Lichtwerk en zijn daarom prima in staat contact te leggen met de bovennatuurlijke wereld middels hun heldere gaven. Zij stellen zich in dienst van de liefde en zijn er daarom ook voor jou.

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Betty
Ingesprek
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.