Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Warme handen en magnetiseren

Warme handen/magnetiseren is een eeuwenoude behandelwijze waarbij de magnetiseur in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn handen te laten stromen en deze door te geven aan de cliënt. Aanraking door de handen is niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Warme handen/magnetiseren is een eeuwenoude behandelwijze waarbij de magnetiseur in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn handen te laten stromen en deze door te geven aan de cliënt. Aanraking door de handen is niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Warme handen/ magnetiseur is iemand die in staat is de natuurlijke krachten en energie door zijn kanalen te laten stromen en deze te geven aan diegene die in pijn en lijden verkeert. Dat kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn. Ieder mens draagt de krachten van het heelal in zich, alleen is dat bij de meeste mensen nog niet ontwikkeld. Om een goede magnetiseur te zijn moet je op het moment van behandelen zelf vrij zijn van denken en emoties. Want hoe zouden de krachten kunnen stromen als je zelf vol zit?

Magnetiseurs/healing
Deze geneeswijze lijkt eenvoudig, maar het tegenovergestelde is waar. Net zoals ieder mens een muziekinstrument kan leren bespelen is niet iedereen een begaafd speler. Zo is het ook met een magnetiseur. Je kan leren magnetiseren, maar dat maakt je nog niet tot een begaafd magnetiseur.

Je hebt verschillende niveaus van magnetiseurs. De hoogste trilling heeft de geestelijk ontwikkelde magnetiseur, omdat deze weet met welke krachten er gewerkt wordt.
Er zijn nog vele andere niveaus. Diegenen die op het emotieniveau werken zijn zelf nog niet vrij, dus de kanalen waardoor zij de krachten moeten laten stromen ook niet. Alleen warme handjes is niet genoeg.

Medium/Helderziend
Wanneer een magnetiseur vrij is en de krachten door de kanalen kan laten stromen noemen we dit een medium/helderziend. Een medium/helderziend die kracht ontvangt.
Ik werk vanuit mijn medium schap en kan ook de psychische patronen waarnemen bij mensen, waardoor ik zinnig advies kan geven. Dit komt door mijn hoge spirituele ontwikkeling. Het heelal stroomt door mij heen.

Ik en mijn collega’s op de Waarzeggers Chat kan geen "toekomstvoorspellingen" doen, er is immers altijd nog een andere kant. Wel zien mijn collega’s van de Waarzeggers Chat in de toekomst en kunnen we jou adviezen geven.

Warme Groet,
Elisa 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.