Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wat voor je bestemd is komt

Al weten we allemaal dat we meer bereiken als we de situatie vanuit een rustig tempo, zonder veel druk er op, doen we vaak het tegenovergestelde. De mens is soms dwars en zijn eigen saboteur. Die heeft moeite met dingen op zijn beloop laten, die kan niet wachten.

Dat we moeite hebben om op iets te wachten, wordt ook ingegeven door hoe de maatschappij op dit moment zijn vorm heeft. Alles moet snel, fastfood, het liefst besteld vanuit de auto. Bestellingen de volgende dag in huis. De mens heeft moeite met ergens voor de tijd nemen en wil niet geduldig zijn.

Aan de ene kant logisch, want geduld staat voor “Wachten op onvervuld verlangen”, dat is ook heel moeilijk vol te houden. Aan de andere kant, iets waar je voor spaart, waar je naar uitkijkt en het er dan ineens is, daar kun je dan ook echt van genieten.

En zo werkt het met alles, wat voor je bestemd is, komt en dat geldt zowel voor positieve als voor negatieve dingen. Dus kun je maar beter relaxed in het leven staan en je nergens druk over maken, des te minder last heb je van jezelf.

Het is zelfs zo dat des te minder je ergens druk over maakt, des te minder negativiteit trek je aan. Als jij iets graag wilt en je bent er de hele dag op gefocust, hetzij een man of een vrouw, of een belletje van iemand die al lange tijd niets van zich laat horen, dan merk je dat je eigen leven aan het stilstaan is en je niet vooruit komt. Dan weegt ineens alles ook veel zwaarder.

We zijn het dan eigenlijk zelf aan het tegenwerken, we willen het te graag. Als het de bedoeling is, dan komt het wel. En het mooie van dit alles is, we hebben geen invloed op de liefde, net zo min we invloed hebben of de zon schijnt of het regent.

En wat jeuken mensen hun handen om daar wel invloed op uit te kunnen oefenen. Juist datgene wat het mooiste is in ons leven, en niets kost, hebben we geen invloed op en willen we het liefste.

Er wordt dus iets van de mens zelf verwacht, een bepaalde manier van in het leven staan. Maar de mens kan daar niet altijd op de juiste manier mee omgaan. Die wil invloed uitoefenen, die wil weten waar die aan toe is.

We weten eigenlijk nooit waar we aan toe zijn, dus ook hiervoor geldt, doe alles relaxed, niemand vraagt jou overal druk op te zetten. Als het bestemd is, komt het. Als medium worden veel vragen aan je gesteld wanneer iets komt en of het wel komt. Gelukkig kun je dat als medium zien, maar het is wel zo, dat er een bepaald pad voor doorlopen dient te worden, en dat pad dat geef je als medium graag aan. Helaas, de beller of chatter vindt dat pad vaak heel lastig, dat is het ook, en gaat er helaas niet mee aan de slag.

Die blijf piekeren en wachten en heeft niet in de gaten dat die het daarmee zelf van zich afduwt. Want waar je om vraagt als je er mee bezig bent en blijft, is, zeg je mee, geef het mij maar niet. Er zit namelijk angst onder en het universum luistert heel goed naar wat ieder mens vraagt en zal daar altijd aan voldoen.

Dus wees voorzichtig in je acties en hoe je leeft en iets vraagt, piekeren heeft echt geen zin, als het voor je bestemd is, komt het en de enige manier om het te krijgen is er in geloven en er op te vertrouwen. Online Mediums en online Paragnosten zijn hele goede voorspellers, wil je dat hun toekomstvoorspelling uitkomt, luister dan ook naar hun wijze raad, hoe je het naar je toe kunt trekken.

Medium Yvonne
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.