Wat voor je bestemd is komt

Al weten we allemaal dat we meer bereiken als we de situatie vanuit een rustig tempo, zonder veel druk er op, doen we vaak het tegenovergestelde. De mens is soms dwars en zijn eigen saboteur. Die heeft moeite met dingen op zijn beloop laten, die kan niet wachten.

Dat we moeite hebben om op iets te wachten, wordt ook ingegeven door hoe de maatschappij op dit moment zijn vorm heeft. Alles moet snel, fastfood, het liefst besteld vanuit de auto. Bestellingen de volgende dag in huis. De mens heeft moeite met ergens voor de tijd nemen en wil niet geduldig zijn.

Aan de ene kant logisch, want geduld staat voor “Wachten op onvervuld verlangen”, dat is ook heel moeilijk vol te houden. Aan de andere kant, iets waar je voor spaart, waar je naar uitkijkt en het er dan ineens is, daar kun je dan ook echt van genieten.

En zo werkt het met alles, wat voor je bestemd is, komt en dat geldt zowel voor positieve als voor negatieve dingen. Dus kun je maar beter relaxed in het leven staan en je nergens druk over maken, des te minder last heb je van jezelf.

Het is zelfs zo dat des te minder je ergens druk over maakt, des te minder negativiteit trek je aan. Als jij iets graag wilt en je bent er de hele dag op gefocust, hetzij een man of een vrouw, of een belletje van iemand die al lange tijd niets van zich laat horen, dan merk je dat je eigen leven aan het stilstaan is en je niet vooruit komt. Dan weegt ineens alles ook veel zwaarder.

We zijn het dan eigenlijk zelf aan het tegenwerken, we willen het te graag. Als het de bedoeling is, dan komt het wel. En het mooie van dit alles is, we hebben geen invloed op de liefde, net zo min we invloed hebben of de zon schijnt of het regent.

En wat jeuken mensen hun handen om daar wel invloed op uit te kunnen oefenen. Juist datgene wat het mooiste is in ons leven, en niets kost, hebben we geen invloed op en willen we het liefste.

Er wordt dus iets van de mens zelf verwacht, een bepaalde manier van in het leven staan. Maar de mens kan daar niet altijd op de juiste manier mee omgaan. Die wil invloed uitoefenen, die wil weten waar die aan toe is.

We weten eigenlijk nooit waar we aan toe zijn, dus ook hiervoor geldt, doe alles relaxed, niemand vraagt jou overal druk op te zetten. Als het bestemd is, komt het. Als medium worden veel vragen aan je gesteld wanneer iets komt en of het wel komt. Gelukkig kun je dat als medium zien, maar het is wel zo, dat er een bepaald pad voor doorlopen dient te worden, en dat pad dat geef je als medium graag aan. Helaas, de beller of chatter vindt dat pad vaak heel lastig, dat is het ook, en gaat er helaas niet mee aan de slag.

Die blijf piekeren en wachten en heeft niet in de gaten dat die het daarmee zelf van zich afduwt. Want waar je om vraagt als je er mee bezig bent en blijft, is, zeg je mee, geef het mij maar niet. Er zit namelijk angst onder en het universum luistert heel goed naar wat ieder mens vraagt en zal daar altijd aan voldoen.

Dus wees voorzichtig in je acties en hoe je leeft en iets vraagt, piekeren heeft echt geen zin, als het voor je bestemd is, komt het en de enige manier om het te krijgen is er in geloven en er op te vertrouwen. Online Mediums en online Paragnosten zijn hele goede voorspellers, wil je dat hun toekomstvoorspelling uitkomt, luister dan ook naar hun wijze raad, hoe je het naar je toe kunt trekken.

Medium Yvonne