Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

We geven iemand de macht

maar we zeggen de ander heeft de macht over mij. Ze is nog jong en al veel meegemaakt, ze is verliefd op een jongen en tja, hij heeft het zwaar en om die reden heeft ze hem in huis genomen. Ze hebben constant ruzie en ze wil weten of hij echt iets voor haar voelt

Ze heeft hem de macht gegeven, zonder dat ze het in de gaten heeft. En hij pakt die macht, omdat zij geen paal en perk stelt. Het is dus degene die het toelaat die verkeerd bezig is en niet degene die de macht pakt, want die krijgt deze persoon gewoon in zijn schoot geworpen.

Om die reden raadpleegt ze een medium, want zelf weet ze het niet meer. Ook hij is nog jong en bij elke woordenwisseling, zegt hij. Als je zo doorgaat, dan vertrek ik. Als het medium vraagt, betaalt deze man voor het onderdak dat je hem biedt, zegt ze nee.

Zo gek is het niet dat ze niet goed meer weet waar ze staat. Ze wil deze man te graag als haar partner en hoopt, door hem alles te geven, de macht te geven, dat hij voor haar gaat kiezen. Waar ze aan voorbij gaat is dat ze hem reeds alles heeft gegeven en hij haar tot op heden niets. Want hij heeft nog nooit gezegd, iets voor haar te voelen. Het enige wat hij doet, is dreigen te vertrekken.

Dit gaat escaleren. Ze zijn samen, maar op welke basis? Als je die samen niet eerst afspreekt, weet je niet waar je aan toe bent. Ze heeft de macht compleet uit handen gegeven en hij heeft haar in zijn macht.

Dit inzien, nee, want ze wil hem, koste wat kost. Hij manipuleert haar, maar dat ziet ze niet, want ze wil hem. Ze ziet ook niet dat hij misbruik maakt van haar. Ondanks dat hij geld verdient, haar makkelijk iets zou kunnen geven, betaalt hij niets.

En ze accepteert het allemaal, want ze hoop dat deze man ooit voor haar gaat kiezen. Kan je vertellen als medium, deze man gaat niet voor haar kiezen. Hij is nog aan het flierefluiten, wil nog genieten en zich niet binden. En dan het volgende, hoe is het mogelijk dat mensen zo’n persoon willen? Ja hoor je dan als medium, ik hou van deze persoon. Wat is houden van dan? Dat is een beeld hebben bij iets en hopen dat het ooit zo gaat worden.

Hij pakt op geen enkel front nog zijn verantwoording. Had uit eigen beweging kunnen zeggen, wat fijn dat je mij uit de brand helpt, ik deel met jou de kosten. Er is bij hem op geen enkel vlak iets wat hij laat zien aan haar, dat hij haar hulp waardeert. En toch, ze wil hem. Als medium begrijp je dit niet en zie je ook dat dit voor haar op een grote teleurstelling gaat uitlopen. Hij heeft haar compleet in zijn macht, omdat zij denkt van hem te houden. Ze houdt iet van deze man, want ze weet niet wat houden van inhoudt.

Dat haar vertellend, want je wilt eerlijke en oprechte antwoorden geven, voel je aan de andere kant van de lijn de teleurstelling. Maar het is zoals het is en ze stevent af op veel verdriet en allemaal teleurstellingen als ze haar grenzen niet aan gaat geven en de macht in eigen handen gaat nemen. Eigenlijk nog twee pubers bij elkaar die nog van het echte leven geen kaas hebben gegeten.

Ze geeft alle macht uit handen en hij grijpt die met beide handen aan. In een relatie hoort er geen sprake te zijn van macht, krijg je alleen maar machtsspelletjes van en daardoor ontstaat manipulatie. En zover zijn ze al, maar ze wil het niet zien. Want ze is te bang dat hij vertrekt. Dus slikt ze alles, durft ze hem geen geld te vragen. Hoopt ze met angst en beven dat hij het maar niet in zijn hoofd te halen om te vertrekken.

Dat gaat hoe dan ook gebeuren, deze man is niet klaar voor een relatie, zij ook niet, bieden maken gebruik van machtsspelletjes op een gegeven moment, En hij gebruikt haar alleen maar. En zij ziet het niet. Ze wil het niet zien dat hij haar in zijn macht heeft. Ze vraagt op een gegeven ogenblik of hij hier spijt van gaat krijgen. Nee, want in zijn ogen doet hij voor zijn gevoel niets verkeerd.

Je vraagt toch nergens om, geef ik aan. Je laat toch zelf alles toe. Ja dat is zo, brengt ze stamelend uit. Wat hier moet gebeuren, is hem de deur wijzen, of geld vragen en afspraken maken hoe met elkaar om te gaan. En nog helemaal niet relationeel iets op willen bouwen.

Ze is nog veel te onzeker om een gelijkwaardige relatie aan te kunnen gaan. Ze is nergens duidelijk in, ze heeft geen idee dat dat nodig is. Dan weet je ook niet waar je aan toe bent. Ze durft niet voor zichzelf op te komen en cijfert zich op alle fronten weg. Als medium hoop je dat deze cliënt het licht gaat zien en de lef krijgt hem van repliek te gaan dienen en al dreigt hij, het wordt tijd dat ze de macht over zichzelf weer terug gaat pakken.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem