Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

We moeten zelf volwassen genoeg zijn

Eindelijk, 18, yes, nu mogen we zelf alles beslissen, doen en laten. Daar gaan we gebruik van maken! En zo hoort het ook te zijn. Ook al wonen we nog thuis, studeren we nog, we zijn ineens vrij man en mogen gaan.

De een pakt direct al zijn vrijheden, de ander denkt zal mijn tijd wel uitzitten. Allemaal uitersten en alles er tussen in. De mens is tenslotte allemaal anders en verschillend en doet het op zijn eigen manier.

Deze manier is ook ingegeven door wat we de eerste 18 jaar hebben meegekregen, van school, van thuis, van vrienden en familie. Die zijn jouw voorbeeld geweest, waaraan jij je hebt kunnen spiegelen. Als de spiegel goed is geweest, grote kans dat je op je 18e al heel goed weet wie je bent, wat je wilt, zelfkennis hebt. Rondloopt met een gezonde dosis zelfvertrouwen, en eigen waarde.

Dat hebben we nodig om op volwassen leeftijd ons staande te houden. Onze positie in de maatschappij mee te veroveren. Niet alleen op het werkvlak, ook zeker op het relationele vlak.

Als je spiegel onvoldoende is geweest, weinig tot geen positieve stimulans heeft gekend, dan ben je in leeftijd wel 18, maar qua gedrag misschien nog niet. Dat kan je voor de voeten gaan lopen op een gegeven moment. Je mist nog een aantal eigenschappen, als zelfvertrouwen, waarop je kunt bouwen. Je eigenwaarde is misschien nog aan de lage kant, waardoor je dingen best eng kunt vinden. Zoals bijvoorbeeld een examen voor school, het daten, solliciteren.

Op zich maakt het niet nu nog zo heel veel uit, je bent tenslotte pas 18 en nog een heel leven voor je. Maar dat leven daarin heb je wel een bepaald gedrag nodig, wil jij dat leven gelukkig en tevreden kunnen doorbrengen.

We noemen dat ook wel emotionele volwassenheid. Deze vorm van volwassenheid is geen sinecure. Zonder deze vorm van volwassenheid kun je met jezelf in de problemen komen. Teleurstellingen krijgen en als je dan nog niet zo sterk in je schoenen staat, kan dit er aardig inhakken.

Stel je voor dat je een leuke man tegenkomt en je hebt nog onvoldoende eigenwaarde, geheid dat je nergens naar kijkt of deze man wel voor jou de juiste is. Je bent met deze man je leven al aan het invullen in gedachten.

Vanuit een volwassen gedachte ga je hier heel anders mee om. Dan denk je, wat leuk een man die in mij interesse heeft, laat ik eens kijken hoe die is en of hij voor mij wel de juiste is. Dan pak je het daten op een volwassen manier aan.

Dat doe je, omdat je jezelf iets waard vindt, maar ook omdat je zelfkennis hebt. Dat zijn dingen die je nodig hebt om volwassen genoeg te zijn. Want we kunnen in leeftijd dan wel volwassen zijn, het vraagt ook om een bepaalde houding. Die houding helpt jou het leven te krijgen wat jij voor ogen hebt.

Die volwassen houding houd je staande. Dan val je niet direct om, of raak je in paniek bij een tegenslag. Je kunt het relativeren. Je bent wel even van stuk, maar je kunt jezelf snel herpakken. Ook relationeel pak je het volwassen aan.

Je begrijpt dat je een ander vrij moet laten, in zijn doen en laten, je klampt je niet aan de ander vast. Je wilt je eigen leven niet verliezen. Je verwacht ook inzet van de ander, vind je dat de ander je dat niet laat zien, geef je dat aan. Je bent niet bang dat de ander wegloopt, je verlaat.

Velen hebben dit niet in zich helaas, het lijkt wel of steeds meer mensen wel in leeftijd volwassen zijn, maar zich er niet naar kunnen gedragen. Gelukkig zijn er mediums en paragnosten die deze mensen liefdevol bijstaan na een grote teleurstelling en handvatten bieden om voor volgende situaties de volwassen blik er op te richten.

Medium Yvon
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.