Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wees jezelf

Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg. Ooit jezelf wel eens de vraag gesteld. Ben ik wel mijzelf? En die vraag dan maar weer liet voor wat die was, omdat je werd afgeleid, of omdat je er het antwoord niet op kon vinden?

Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg. Ooit jezelf wel eens de vraag gesteld. Ben ik wel mijzelf? En die vraag dan maar weer liet voor wat die was, omdat je werd afgeleid, of omdat je er het antwoord niet op kon vinden? Kan mij dat heel goed voorstellen, want wanneer en hoe ben je nu jezelf? Hoe weet je nu dat je niet meewaait met alle andere winden die voorbij komen?

Jezelf zijn en blijven is dus ook niet iets wat je zomaar bent of kunt bereiken. En in feite ben je er nooit, gezien alle nieuwe uitdagingen die een mens dagelijks zijn pad kruist. En toch, je kunt het wel weten wanneer je jezelf bent en hoe je dat doet, leg ik je hier graag uit.

Signalen herkennen
Jezelf wezen, dat kun je weten door signalen te leren herkennen. En die signalen is niet iets wat je ziet. Het zijn signalen die je voelt. Je moet dus gaan luisteren naar de signalen die je diep van binnen voelt en ervaart. Loopt alles in je leven soepel. Niets veranderen, alles laten zoals het is. Dan voel je je namelijk ook goed.

Voel je je in een bepaalde situatie niet fijn? Dan ga je bijsturen. Wat doen dan de meesten? Die gaan dan dat gevoel wat ze ervaren vergroten en vasthouden en het niet uiten. Ik voel boosheid en die boosheid irriteert mij. Daar heb ik last van en ik wil er vanaf, maar ja hoe kom ik daar vanaf? Ik ben namelijk boos geworden door wat een andere persoon tegen mij zei. Kijk, door iemand anders is een bepaald gevoel bij jou ontstaan. Dat houd je je hele leven, want niemand is zoals jij en kan dus dingen doen die niet goed zijn voor jou. maar dan. Wat doe je met dat gevoel, dat is de cruciale vraag. Dan geef je dat toch aan! Die ander kan toch niet ruiken dat die met zijn actie bos maakt?

Actie ondernemen
Dat gevoel dat je voelt, kun jij twee dingen mee doen. Of je laat het los en ben je er vanaf of je doet er iets mee en laat het daarna los. De ander heeft het wel veroorzaakt, het is aan jou er iets mee te doen. Hoe onderneem je actie als je boosheid voelt, of een ander gevoel, dat een ander veroorzaakt?

1. Constateer het gevoel
2. Benoem wat je voelt en geef dat aan naar de ander.
3. Wordt niet zelf nu ook boos, daar los je niets mee op, maak je het alleen maar erger mee.
4. Door aan te geven naar de ander wat jij voelt, uit je wat jij voelt en ben je het kwijt.
5. Niet bang zijn dit te doen, je wil toch jezelf niet te kort doen of kwijtraken? Je maakt de ander iets duidelijk, dat mag toch!
6. Ook niet bang zijn voor de ander zijn reactie. Als jij aangeeft wat jij voelt, zal de ander daar begrip voor moeten hebben.
7. Heeft de ander er geen begrip voor. Niet erg. Jij hebt het geuit, jij bent er van verlost. Het is aan de ander om nu er mee te dealen en er ja of nee iets mee te gaan doen.
8. Heeft de ander geen begrip voor wat jij voelt, je afvragen of je de ander nog een nadere uitleg wilt geven ja of nee. Zie hier, je voelt het en je gevoel geeft het aan.

Zo laat je aan jezelf zien dat je jezelf bent. Niet bang bent je te uiten. Niet bang bent voor de mening van een ander en laat je het daar waar het hoort en verlos jij je van negatieve emoties die anderen bij je neerleggen. Zo ben jij jezelf.

Er zijn al anderen genoeg
Als je dit zinnetje, er zijn al anderen genoeg, goed tot je door laat dringen, kun je maar één conclusie trekken. Iedereen is anders. Als iedereen anders is, dan is het toch ook heel logisch dat ieder op zijn eigen manier leeft, doet en is. Dan mag jij toch ook anders zijn, sterker nog, je bent anders, want iedereen is anders. Lat zien dat je anders bent en de ander die anders is respecteert. En bij respecteren hoort aangeven wat je voelt.

Is je interesse gewekt! Wil jij dichter bij jezelf blijven? Emoties durven leren uiten, omdat je nu ziet welk positief effect dit heeft? Chat dan gerust eens met een top medium of een top paragnost van www.mediumsenparagnosten.nl. Zij helpen je hier graag mee met hun antwoorden en inzichten.

Liefdevolle groet, Von top medium mediumsenparagnosten.nl
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem