Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

WERKEN MET KRISTALLEN

WERKEN MET KRISTALLEN

Kristallen worden al sinds de dageraad van de beschaving gewaardeerd omwille van hun schoonheid en energie; ze zijn in de ingewanden van Moeder Aarde gevormd en verliezen nooit hun schittering noch kleur! Spiritueel zoekenden, sjamanen, priesters gebruiken ze al duizenden jaren.

Kristallen worden al sinds de dageraad van de beschaving gewaardeerd omwille van hun schoonheid en energie; ze zijn in de ingewanden van Moeder Aarde gevormd en verliezen nooit hun schittering noch kleur! Spiritueel zoekenden, sjamanen, priesters gebruiken ze al duizenden jaren.
Elk kristal heeft zijn eigen energietrilling.  Bijvoorbeeld – in horloges met een kwartskristal wordt de tijd nauwgezet  bijgehouden door de trilling in het kristal.
Deze energie kan bijdragen aan de kracht van de boodschappen die engelen ons sturen, als een soort ‘ megafoon’. De energieën in mineralen zijn een gave van de kosmos; als je deze energieën gebruikt, beschik je over hulpmiddelen waarmee je contact met het universum kan maken. 
Misschien heb je al een punt bereikt waarop je probeert bewust je kennisniveau van je Hogere Zelf en van de spirituele en engelensferen te verhogen?
Kristallen hebben een fysieke vorm en structuur die ons verbinden met de fysieke wereld om ons heen, maar ze hebben ook specifieke energieën voor onze spirituele reis.
Elke kristalstructuur heeft haar eigen kleur, vorm en energie en ze zijn allemaal te gebruiken, niet alleen om de aard van ons bestaan op de aarde beter te begrijpen, maar ook om ons te helpen de hemelse sferen te verkennen. 
Er zijn heel wat manieren om kristallen te kiezen; je kan overzichten van kristallen met hun eigenschappen en werking te raadplegen en van daaruit te kiezen. Je kan ook pendelen of je hand over een selectie kristallen laten gaan…bij een lichte tinteling of vibratie kan je intuïtief voelen of en welk kristal op een bepaald moment goed is voor je. Eigenlijk is het zo dat een kristal jou kiest en niet omgekeerd. Als je een kristal of meerdere kristallen koopt, moet je ook weten dat sommige stenen geverfd zijn. Een natuurlijk kristal is altijd beter. Sommige stenen zijn vaker geverfd. Je goed laten informeren is de boodschap.

Reinig je kristallen goed, want ze bevatten herinneringen van iedereen die de stenen hebben aangeraakt!  Onder stromend water houden, onderdompelen in water met zeezout of eenvoudig onder een kraan houden en schoonspoelen. Sommige mensen begraven hun kristallen in de tuin om deze te reinigen en als je dat doet, markeer dan de plek waar je je kristallen hebt begraven, zodat je deze gemakkelijk kan terugvinden. 
Sommige stenen waaronder een moldaviet, mag je niet in zout water leggen. Een MOLDAVIET heeft een heel hoog trillingsniveau en is afgestemd op de Groene Straal van AARTSENGEL  RAPHAEL.
Als je je kristallen hebt gereinigd kan je ze programmeren; je instrueert de energieën hoe je ze wenst te gebruiken vb om af te stemmen of voor je transformatie.
De gemakkelijkste manier is om het kristal in de hand te houden en in je hoofd het doel waarvoor je deze wenst te gebruiken, uit te spreken vb voor liefde, healing, meditatie…

Je kan ook een affirmatie bedenken die het doel van de programmering beschrijft- vb je wilt een open kanaal voor de engelensferen zijn, je vraagt de engelen liefde en licht toe te voegen.
Het is belangrijk andere mensen nooit je kristallen te laten aanraken, want eenmaal ze gereinigd en geprogrammeerd zijn, slaan deze die specifieke vibraties en energieën op. 

Als je rechtshandig bent, hou je het kristal in je linkerhand en andersom. Na enige oefening kan je de subtiele elektrische stromen in het kristal voelen. Er zijn verschillende manieren om met kristallen te werken. Zoek hierin jouw eigen manier…

Voor deze tijd zijn de volgende kristallen heel heilzaam:
APACHETRAAN : biedt troost bij groot verdriet en helpt je te aanvaarden om een moeilijke periode door te komen. Deze steen helpt bij psychische blokkades en wrok die je aan het verleden binden, op te heffen zodat je verder kan gaan en zowel jezelf als anderen kan vergeven. Het is een prima meditatieve steen om problemen helder in te zien en inzicht te krijgen. De naam is ontleend aan de tranen van Apachevrouwen die rouwden om hun krijgers die door de cavalerie naar de rand van een berg werden gedreven en ervan afsprongen om niet gevangen te worden genomen. Wie een Apachetraan draagt, zou nooit meer huilen van verdriet.
Een Apachetraan helpt ook tegen spierkrampen en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. 

OBSIDIAAN is een uitstekende aardende steen, zeker als je met het spirituele en engelensferen wilt werken! Deze steen beschermt heel krachtig tegen negatieve energie en helpt bij zelf veroorzaakte emotionele en psychische pijn. Obsidiaan bevat de energieniveaus die contact met AARTSENGEL URIEL kunnen vergemakkelijken en geeft je de gaven van helderheid en inzicht vooral in het contact met anderen. Er zijn vele vormen van obsidiaan waaronder de Snowflake obsidiaan, groene obsidiaan ( het kristal van spirituele healers)

De 7 chakra’s en bijbehorende kristallen op kleur zijn 
– de basischakra- rode jaspis
– heiligbeenchakra- carneool
– zonnevlechtchakra- citrien
– hartchakra – malachiet
– keelchakra – blue lace agaat
– voorhoofdchakra – purperen fluoriet
– kruinchakra-  amethist

Geniet van de pracht en kracht van de geschenken van Moeder Aarde, in dankbaarheid !

Engelenmedium Mieke Moon Box 45  klik hier 
www.miekecoigne.com 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching