Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wie je ook tegenkomt

iedereen blijft onderdeel uitmaken van je leven. Ons hele leven ontmoeten we mensen. De een maken we een praatje mee en zien we nooit meer. De ander blijft in ons leven als een partner. En kan ons hele leven deel uitmaken

van ons eigen leven. We kunnen ook mensen tegenkomen, die het bloed onder onze nagels vandaan halen en we nooit en te nimmer meer willen terug zien. Iedereen die je tegenkomt, is er niet zomaar, ook diegene niet waar je misschien maar 5 minuten mee van gedachten wisselt. Allemaal blijven ze op de een of andere manier in ons leven, al zien we ze nooit meer.

Om die reden is er nooit sprake van iemand achterlaten, het bestaat gewoonweg niet. We kunnen wel mensen loslaten en zo zou het eigenlijk ook de bedoeling moeten zijn. Want zodra we dat begrijpen, kunnen we ineens loslaten. En dat is zo ongelooflijk belangrijk voor onszelf.

Het effect is namelijk, dat je een andere manier van kijken tot je gaat nemen. En die andere manier heeft effect op jouw zijn. Je hele zijn krijgt veel meer rust. De conflicten in jou met al de bijbehorende emoties verdwijnen hierdoor. Je bent namelijk niet meer bezig of iemand wel of niet goed voor je is. Of die persoon je op je ziel trapt. Je bent niet meer bezig of je wel of niet een relatie in stand moet houden, of afscheid van de ander moet nemen.

Je bent niet meer bezig of je partner wel of niet tot de eeuwigheid bij je blijft. Je hebt het besef dat het leven altijd loslaten is en dat de enige die je mag vasthouden, jezelf is. En of mensen wel of niet blijven, je laat het los. Of mensen wel of niet je leuk, aardig vinden, het maakt je niet uit.

Er zijn cliënten die contact zoeken op de chat van mediumsenparagnosten en de vraag stellen. Komt mijn partner terug. Het antwoord van het universum hierop is, hij is helemaal niet weg. Moet ik hem maar achter me laten? Moet ik er maar een punt achter zetten?

Als je die behoefte voelt, ga je gang. Alleen je doet dit en wilt dit, om jezelf te verlossen van een groot innerlijk conflict, dat pijn en verdriet met zich meebrengt, waar je 24 uur per dag mee in je hoofd jezelf confronteert. Lost het dan op, al dit gepieker, en de pijn, als je er een punt achter zet? Nee, bij lange na niet, sterker nog, diegene die hier zo mee worstelt, wordt met nog meer emoties geconfronteerd dan daarvoor. Er komt twijfel bij, angst bij, en onzekerheid nog meer, want nu je er zelf een punt achter zet, wordt het ineens wel heel erg definitief.

We hebben moeite met loslaten in de liefde. Zoveel moeite, dat we liever iets achter ons laten, dan dat we het loslaten. Omdat we niet kunnen loslaten, de wil ons de baas is. We zetten liever dan achter iets een punt, omdat we de gevolgen in onszelf niet in control kunnen houden. We willen ons verlossen van de onzekerheid en de angsten. Alleen los je die op, verdwijnen die als je achter iets een punt zet? Nee.

De enige manier om met jezelf een fijn leven te hebben, zonder angst, pijn en verdriet en innerlijke conflicten, is loslaten. Je nooit aan iets willen vastklampen. Als je dat kunt, ben je een vrij mens. Zie je anderen als iemand die tijdelijk meeloopt op jouw pad en uit het gezichtverlies kan verdwijnen. En anderen die blijven, net zo lang dat het goed is.

Zo zie je dat we iedereen die we tegenkomen een onderdeel is van ons eigen leven en een betekenis hebben dat we ze tegenkomen. Ze drukken op een bepaalde manier een stempel op ons leven. En die stempel vormt jou. Op deze manier maken ze dus altijd onderdeel uit van je leven.

Laat dus alles los, iedereen, zo laat je de liefde voor jezelf en anderen altijd stromen. Mocht je hier moeite mee hebben, weet dat een chat met een medium of paragnosten van mediumsenparagnosten, je heel veel innerlijke rust zal gaan geven.

Medium Von
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem