Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wie wil jij tevreden houden

Wie wil jij tevreden houden, Er is er maar één die jij tevreden hoeft te houden en dat is jezelf! Helaas, helaas, zijn we vaak meer bezig met anderen om ons heen, als onze partner, onze kinderen, familieleden tevreden te houden en gaat dat ten koste van onze eigen tevredenheid.

Wie wil jij tevreden houden, Er is er maar één die jij tevreden hoeft te houden en dat is jezelf! Helaas, helaas, zijn we vaak meer bezig met anderen om ons heen, als onze partner, onze kinderen, familieleden tevreden te houden en gaat dat ten koste van onze eigen tevredenheid.

Het principe van het leven is heel simpel. Eerst ik en dan jij! Is dat dan niet egoïstisch? Nee als je de manier weet wat er exact mee wordt bedoeld, met eerst ik en dan jij! Want hoe kun jij voor anderen zorgen, als je eerst niet goed voor jezelf zorgt? Dat is nog niemand gelukt en zal ook nooit gaan gebeuren ook.

Hoe komt het dan dat zovelen hierin vastlopen? De hele dag in het teken stellen van anderen? Omdat generaties op generaties ons wordt verteld goed te zijn voor anderen. En dat klopt ook. Alleen, jijzelf behoort ook tot de groep anderen. En dat vertellen ze er niet bij. Zie je waar de schoen wringt?

Begrijp je nu waarom jij elke dag aan het einde van je latijn bent. Waarom jij niet tevreden bent met je leven dat je leidt? Waarom jij niet gelukkig bent en soms in een klein hoekje duikt om je tranen te laten vloeien? Omdat jij jezelf niet ziet staan. Omdat jij jezelf negeert. Omdat jij alles en iedereen tevreden wilt houden en dat doet ten koste van jezelf.

Bij elk mens komt er een moment. Dat moment gaat gepaard met verlies. Een groot verlies. Dat moment is een wakker schudmoment. Het laat je eerst op je grondvesten schudden. De hele wereld zakt onder je voeten vandaan. Ongeloof overmeestert je en nog zoveel andere gevoelens, als verdriet, pijn, boosheid. Dit wakker schudmoment is nodig, de hogere macht grijpt in. BAM, wie niet luisteren wil, moet maar voelen.

En wat voel jij dit moment zeg. Je leven zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. Zie je wat er gebeurt. Je wordt letterlijk gedwongen anders in het leven te gaan staan en dan begint het. We gaan tegenwerken, we willen dat alles weer wordt zoals we het gewend waren, zoals het was. Het komt nooit meer terug, nooit meer en we begrijpen het niet, we hebben het besef niet, totaal niet waarom nare dingen ons leven overspoelen. Het was toch goed zo? Is dat zo!

Nee, want je was namelijk iedereen tevreden aan het houden en dat is niet goed. Dat is niet de bedoeling van het leven. Dat is niet de essentie van het leven hier op aarde. De bedoeling van het leven hier, is lief zijn voor jezelf. Liefde is zo waardevol, zo kwetsbaar en jij, jij geeft het aan iedereen, maar niet aan jezelf. Maar je wilt dit verlies niet en probeert uit alle macht je aan vast te blijven klampen. Het loslaten, afscheid van te nemen. Nee. Je wilt weten of het weer goed komt en vanuit een noodsprong, omdat je het zelf allemaal echt niet meer weet, bel of chat je met een spirituele hulpverlener. De drang om de toekomst te weten is enorm. Je loopt op google tegen de chatsite www.mediumsenparagnosten.nl aan. En dat is maar goed ook.

Je leest dat daar top consulenten zitten die jou je toekomst willen vertellen. Je besluit credits aan te schaffen, want je wilt het weten. Je treft een fijn medium, die voor jou de tarotkaarten legt. Veel van het gesprek blijft niet hangen, hiervoor de concentratie opbrengen gaat je moeilijk af. Maar je hebt er wel iets aan overgehouden. Het medium gaf aan dat het allemaal wel weer goed komt. Dan bekruipt je wederom de angst. Wat komt er dan goed? En je besluit nogmaals te chatten met een ander medium op www.mediumsenparagnosten.nl Ook die vertelt je hoe de vork in de steel zit en je luistert goed. Beter dan tijdens de eerste chat. Je voelt je rustiger worden door het gesprek. Het geeft je weer kracht. Het medium heeft je ook een healing op afstand gegeven.

In een slakkengang komt het besef naar boven, je durft de realiteit onder ogen te zien. Of het nog goedkomt, maakt je eigenlijk niet zoveel meer uit. Als het met jou maar goedkomt, vanaf nu ga jij jezelf tevreden houden met het besef dat anderen dan ook als vanzelf tevreden zijn. En jouw medium op www.mediumsenparagnosten.nl bied je hier wel een hele fijne helpende hand in. Liefs medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem