Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Zielsverwant Ik wilde inloggen

Ik wilde inloggen, maar mijn code werkte niet. Wat was dit nu weer? Zou de lijnhouder de code soms veranderd hebben?

Beetje vervelend want hij was niet aanwezig vandaag. Ik had net mijn telefoon gepakt toen een van mijn drie gidsen verscheen. Hij vertelde mij dat ik niet goed opgelet had en het opnieuw moest proberen, maar nu rustig toetsen. Ik zuchtte, pakte mijn telefoon voor een nieuwe poging en toetste de code in. Inderdaad plopte ik nu meteen in het scherm voor mediums en paragnosten. Ik legde de telefoon neer en stak mijn geurkaarsen aan. Heel de kamer vulde zich met de heerlijke geur van lavendel. Ik genoot en besloot er een kopje chocomel bij te nemen. Eigenlijk moest ik dat niet doen, want de suiker in chocomel kon invloed uitoefenen op mijn mediamieke gaven zoals mijn helderziendheid. Niet iedereen weet het, maar suiker oefent invloed uit op helderziendheid. Net als zuivelproducten. Nu ja, voeding is natuurlijk wel erg belangrijk.

Toch leek de sfeer in het universum ontspannen en meestal krijg je wat je zaait. Dat zou dan in dit geval betekenen dat ik allemaal ontspannen clienten kon verwachten of clienten die iets hadden gedaan wat niet moest en hyper waren van de suiker. Ik besloot het risico te nemen en logde op een zeker moment in onder genot van de chocomel.
Lang duurde het niet, voor mijn eerste beller zich aandiende. Het was een dame die een man die ze had ontmoet maar niet uit haar hoofd kon krijgen. Het gekke was, zo vertelde ze, ze dacht steeds aan hem kort voor hij appte, of belde of ze kwam hem overal tegen waar zij ook ging. Ook iets bijzonders was dat, wanneer ze hem in de winkel aantrof ze altijd toevallig hetzelfde eten in haar kar had als hem. Ze hadden dezelfde smaak en voelden elkaar heel erg aan.

Maar hoe kan dat nu, vroeg ze zich af. Was het misschien een of andere griezel die haar aan het stalken was? Wat moest ze er wel van denken? Ik kon aan haar stem horen dat ze zich erg ongerust maakte en mijn gids waarschuwde mij dat ik deze kwestie erg serieus moest nemen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik voorkwam een lachbui op bepaalde momenten en was erg blij met deze voortijdige waarschuwing. Ineens gebeurde er iets bijzonders. Een tweede gids verscheen in mijn kamer die identiek leek op de eerste. Huh..? Wat gebeurde er nu weer? Had ik nu een tweelinggids? Ze leken werkelijk sprekend op elkaar. Ik snapte niet wat er gebeurde en richtte mij opnieuw op het verhaal van de beller.

Opnieuw volgde er een voorbeeld van hoe ze op bepaalde momenten hetzelfde dacht en soms zei en dat ze dit toch wel griezelig vond. Ze waren toch niet in een vorig leven een tweeling geweest ofzoiets? Toen ze dat zei begon mijn lampje te rammelen. Ik begreep wat er aan de hand was. De beller had het geluk gehad haar tweelingziel te treffen. Of de pech, het is maar net hoe het zich ontwikkeld en hoe je zelf in staat bent je te ontwikkelen. Tweelingzielen-ontmoetingen waren zeer heftige ontmoetingen die meestal je hele leven op de kop zetten. Zo ook je emotionele leven. Het was een opmerkelijke gebeurtenis in je spirituele proces. Een die je waarschijnlijk niet snel zult vergeten. Ik vertelde de dame wat er aan de hand was en wat een tweelingziel was. Ik vertelde haar over het effect van tweelingzielen op je spirituele proces. Het is een kans om je gevoel en verstand op een lijn te krijgen en om je te verheffen tot een hoger doel. Een heilig huwelijk in jezelf zou er plaats kunnen vinden. En, als je in staat bent om ermee om te gaan met al de projecties en reflecties ook een huwelijk.

Alles met elkaar zijn dit heftige gebeurtenissen. Je kent elkaar vaak al vele levens lang en meestal zie je elkaar pas in dit leven dat je nu leeft terug sinds lange tijd. Je ziel schud ervan. Heel je hart gaat naar deze tweelingziel uit. Je wezen is beroerd. Tranen zitten hoog. Je zielemaatje, eindelijk. Voor de beller voelde het niet zo heftig als ik beschreef en dat zou kunnen betekenen dat het om een zielsverwant gaat, iemand uit de zelfde zielefamilie, of dat de heftigheid van de tweelingzielenrelatie nog zal moeten blijken.
Zodra het zover is weet je het, met heel je hart ziel en verstand. Dit is de andere helft van jou en jij bent compleet met de ander.
Toch is dit bepaald geen sprookje. De beller zou het allemaal nog wel bezien. De telefoontjes daarna gingen allemaal over zielefamilie, zielsverwantschap en soulmates. Het was een middag op ziele level. En die hakken erin. Moe maar voldaan logde ik 6 uur later uit. Mijn ziel was tevreden.
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.