Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Als je meer wilt zijn dan een nummer

We werken graag met nummers, dat geeft structuur, overzicht, daar kunnen we goed mee werken. Een rugnummer bij voetballers of andere teamsporten. Een nummer als je een vliegreis gaat maken. Een ISBN nummer voor iedereen persoonlijk. Een nummer in de klas, leerling 235. Dan weten ze precies over wie ze het hebben en een naam, ja ach, er zijn meer Yvonne’s dus over wie hebben we het dan. Nee, een nummer biedt in alles uitkomst.

En zo ben je ineens verworden tot een nummer. Wil leerling 235 zich melden bij de conciërge. Oh wacht, dat ben ik, wat heb ik verkeerd gedaan, dat is de eerste gedachte als we ons nummer horen. De angst in de benen in plaats van de onbevangenheid in het hoofd. We vrezen het ergste, als we ons nummer horen.

Zo gek is het niet dat als we overal een nummer krijgen, we ons een nummer gaan voelen. Je bent het eerste kind in een gezin. Je bent het laagste in de rang. Allemaal omdat het zo handig is ons uit elkaar te houden. Ik ben helemaal niet blij met een nummer. Ik wil geen nummer zijn, ik wil mijzelf zijn.

Probeer dat maar eens, onder het nummeren uit te komen en jezelf te zijn. Want een nummer zijn heeft ook nog een andere betekenis. Als je een nummer bent, dan voel je dat. Je voelt dat er naar jou op een bepaalde manier wordt gekeken. Dat kan minachtend zijn, met een bepaalde arrogantie. Je bent toch maar een nummer.

Boks er maar eens tegenop, ga zoveel mogelijk dwarsliggen, dan krijg je er zo maar weer een nummer bij. Je bent een lastig nummer zeg. Daar hebben we onze handen vol aan en het enige wat je doet is juist te proberen onder het juk van het nummer zijn, uit te willen komen. Begrijp dat dan.

De stempel die ik voel als mens als ik een nummer ben, is dat ik van weinig tot geen betekenis ben. Ik stel niets voor, ze behandelen mij als een nummer. Niemand wil dat toch, ook jij voelt dat als je een nummer bent. Hebben we als mens allemaal niet iets te beteken, iets te brengen. Hebben we dat als mens allemaal niet nodig, om ons gelukkig te voelen? Van betekenis te zijn, dat voelt toch super.

Mensen zijn geen nummers, dat voelt alsof we geen bestaansrecht hebben, we krijgen onvoldoende de aandacht die ieder mens moet krijgen. Misschien moet ik er zelf dan maar voor gaan zorgen geen nummer meer te zijn. Dan moet ik mij maar gaan laten gelden en daar ga je. Op de voorgrond, je spreekt met een stemverheffing, je zal ze laten weten dat je je plek inneemt.

Zo ook een puber, die naar zijn moeder een paar rake woorden uitsprak en zij zich door hem aangevallen voelde. Ze heb bestraffend toesprak, totaal voorbij ging aan zijn boodschap. Stop met mij als een nummer te behandelen. Begin mij te zien als een mens. Ik heb niets aan elke ochtend een ontbijtje dat je voor mij klaarmaakt, me 10 keer roept om uit bed te komen. Ik wil geen nummer meer zijn die je moet verzorgen. Ik wil een mens zijn die aandacht krijgt, die je ziet staan. Zie mij staan mama, dat is wat de puber zei met zijn harde opmerkingen.

Dat is wat een partner bedoeld die naar je schreeuwt. Je kind dat dwars gaat liggen. Je moeder die kwaad op je is. Allemaal voelen we ons dan een nummer, en dat willen we niet zijn. Maar hoe draai je dit om? Waar begin je.

Bij jezelf, een kind kan dat niet, die heeft een volwassen begeleiding nodig en laat de meeste ouders dat zelf nog niet zijn, die voelen zich ook nog een nummer. Start bij jezelf als je van het juk af wilt niet meer als een nummer behandeld te worden. Dat bereik je niet door te gaan ‘vechten’ met anderen, te gaan schreeuwen om je punt duidelijk te maken. Je bereikt het door liefdevol met jezelf om te leren gaan. Chat of bel hiervoor ook zeker een keer met een medium of paragnost, dan voel je je begrepen, gezien en gehoord, dat heb je nodig om je geen nummer meer te voelen.

Medium Yvonne

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem