Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Wees gewoon duidelijk in wat jij wilt

Heel simpel, we worden blij van complimenten en we geven ze veel te weinig. Het zou een hele normale gang van zaken moeten zijn, om in complimententaal te spreken. Bijna niemand is het machtig. Vrouwen onderling vinden het helemaal moeilijk om elkaar complimenten te geven en ook te ontvangen. Weet j dat het geven van een compliment ook duidelijkheid geeft en de onderlinge verhoudingen ten goede komen.

Wat zie je er leuk uit vandaag! Een echt compliment zou je zeggen, maar toch. Je kent deze collega, ze kan ook anders uit de hoek komen. Je bent voorzichtig en je ziet het niet als een compliment. Bevooroordeeld als we zijn. Om dan het compliment te kunnen ontvangen en blij terug te reageren, we wimpelen het dan vaak weg.

We worden echt blij als we met zijn allen eens wat meer op onze taal en de ondertoon zouden gaan letten. Woorden kunnen snijden door een ziel. Maar zelfs als je die intentie niet hebt, kan het bij een ander wel zo binnenkomen. Taal, het is zo’n machtig middel, waar we gebruik en misbruik van kunnen maken.

Als medium van Mediumsenparagnosten valt het me op, hoe onduidelijk we vaak zijn. Net alsof we niet bij machte zijn iets te durven uiten of te zeggen. Begrijp des te duidelijker jij bent, des te duidelijker zal de ander het antwoord geven. Er zijn er die mij als medium soms een paar keer per dag benaderen, om te vragen hoe ze het appje moeten schrijven. Wat we vaak doen is om de brij heendraaien.

Kun je me aangeven wat je wilt gaan doen morgenavond, ik zou het graag willen weten in verband met andere plannen. Lijkt heel duidelijk. En toch, we laten nog steeds alles in het midden en geven de ander alle ruimte voor nog meer onduidelijkheid. Zo kom je niet verder met elkaar en kan verzanden in ruzie. Wat toch al snel gebeurt met versturen van app berichtjes. We lezen ze maar half, interpreteren ze verkeerd en de strijd is geboren. Niemand bij gebaat en ook niemand zijn intentie.

Wil je iets van een ander, maak die dan blij, inclusief jezelf en wees duidelijk. Hoe zou je het wel aan kunnen pakken? Ik heb voor morgen een afspraak staan van 19.00 – 20.00 uur. Ik wil je graag zien, dat kan vanaf 20.15 uur. Laat me weten of je komt ja of nee? Je geeft aan wat je eigen plannen zijn in plaats van dit in het midden te laten. Je hoeft niet je eigen plannen opzij te schuiven. Je vraagt om het antwoord van de ander.

Zo ontstaat er geen ruis op de lijn, die vaak onderhuids zich ontwikkeld. Nu komt het, kan ik wel duidelijk zijn, maar als de ander niets van zich laat horen? Maak daar geen issue van, ga niet nog een keer het vragen. We hebben niet met kleine kinderen te maken. Zodra je dat gaat doen, gaat de ander luier worden, die weet, dat die er mee wegkomt en jij nog wel weer het komt vragen. Onduidelijk, irritatie, zie je wat er gebeurt. Geen antwoord is ook een antwoord. Gemiste kans voor de ander om in jouw gezelschap te vertoeven.

Wat bereik je hiermee? Dat je meer je eigen leven on track hebt, dat anderen weten dat ze rekening met jou moeten houden. Je hebt veel minder last van onderliggende negatieve emoties. Leer het jezelf aan en vind je het moeilijk. Neem dan eens een consult bij een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten. Zij kunnen je leren duidelijk te worden in de communicatie. Daar heb jij zelf plezier van en anderen ook.

En oh ja, start je berichtjes altijd met een gemeend compliment. Je zult merken dat dat een positief effect zal gaan geven.

Medium Von

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem