Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Bekers in de Tarot

Bekers in de Tarot staan symbool om iets te ontvangen of te laten ontvangen door anderen. Onze ziel toont ons altijd het juiste antwoord; belangrijk in deze dynamiek is dat de dingen in beweging blijven en stromen

Bekers in de Tarot staan symbool om iets te ontvangen of te laten ontvangen door anderen. Onze ziel toont ons altijd het juiste antwoord; belangrijk in deze dynamiek is dat de dingen in beweging blijven en stromen. Dat kan door aandacht te geven aan de behoeften van anderen door rekening te houden met alle gevoelens die hierin een rol spelen.

Bekers worden ook nog Kelken of Bokalen genoemd en worden verbonden met het element water. Het kenmerk van water is dat het vormloos is en vloeibaar. Bekers hebben daarentegen een vaste vorm. Weerspiegelt water onze gevoelens, Bekers staan voor alles wat onze op zichzelf onvatbare gevoelens, concrete vorm geeft. De Bekers zijn een vat voor bepaalde gevoelens.
In veel verhalen wordt de mens zelf opgevat als een vat dat deelneemt aan de grote waterkringloop.

Als symbool van de vrouwelijke schoot symboliseert de Bekers seksuele kracht en vrouwelijkheid. En als middel van vorstelijke drankgelegenheden en religieuze rituelen weerspiegelen de Bekers evengoed het mannelijke component.
Bekers staan voor bepaalde gevoelens, sympathieën en antipathieën, angsten en verlangens, verdriet en vreugde, vervulling en leegt. We lijken zelf op de Beker die het water van de ziel houvast, vorm en uitdrukking geeft. Tegelijkertijd zijn we zelf de inhoud van een nog veel grotere Beker, die niets anders is dan het resultaat van onze evolutie.

Wanneer onze persoonlijke waterhuishouding en de collectieve kosmische waterkringloop resoneren en overeenstemmen, dan wordt het leven dat we nu kennen vanuit afgescheidenheid en dualiteit een leven in een allesomvattende verbinding.
We vinden onszelf dan met onze gevoelens, onze diepste innerlijke gevoeligheid terug in onze omgeving en de buitenwereld. De harmonie tussen onze ziel en alle leven is niets minder dan de behoefte van onze ziel.

Warme hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.